קודם כל../images/Emo105.gif
תודה על הדאגה שלך, לא יודעת אם זה נכון שאני לוקחת את זה אישית, אבל כזאת אני. ואסיה לא בדתה שום דבר מעצמה, הגרעינים שלי, היא פשוט ניסחה את זה בשפה הרבה יותר גבוהה ויפה. אני יכולה אפילו לתת לך דוגמא: בהתחלה זה היה ככה: " אני מאמינה שאינדבידואליזם הוא זכות בסיסית של כל אדם, הזכאי לעשות מה שהוא רוצה( כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים) הרעיון של קבלת פקודות וביצוען בלי אפשרות להפעיל שיקול דת הוא פרמיטיבי בעיניי. הצב א מוחק את פני המשרתים אותו על ידי כך שהוא מלביש אותם מדים ומחלק להם מספרים סידוריים. המשתרים בצבא נחשבים רק לפי אוסף סמלים וביצוע פקודות ולא לפי הפעלת שיקול דעת" ואסיה הפכה את זה ל: "כחלק מתפיסתי השוויונית לגבי האדם, אני חושבת שעל כל אדם לטפח ולפתח את אישיותי הייחודית, בתור שונה שווה, בעל מערכת אמונות ודעות. כאשר אדם נכנס למערכת הצבאית, הוא נתקל במערכת פרימיטיבית, המונחית על פי רעיון הציות העיוור. המערכת הצבאית מוחקת את פניו ואת אישיותו הייחודית. היא מלבישה אותו במדים אשר זהים לכולם, ומזהה אותו לפי מספר וסמלים, שהיא עצמה העניקה לו. המערכת הצבאית בוחנת את חייליה לפי רמת ציותם, ויכולתם לבצע פקודות, ולא לפי דעותיהם או כישוריהם האישיים." כן. ההם ירושלמי?, מהיכן?