הי again

יערית

New member
עכשיו אני פה

וכשאני לא פה,עושה רושם על כולם שאני עסוקה
שנתחיל?

קרן במיוחד לך...

שתי צפוניות מחליטות לצאת לקמפינג. הן מצוידות במותגים מכף רגל ועד ראש, תיקים של פראדה, חולצות של דולצ'ה וגבאנה, נעלים של גוצ'י, וכו'. מגיעה שעת הערב, הן בונות אוהל (של איב סאן לורן) והולכות לישון. בלילה חם ואחת הבנות מחליטה לצאת לישון בחוץ. חמש דקות אחרי שהשתרעה תחת הכוכבים, בא תנין וטרף אותה. אלא שהיא היתה גבוהה והגוף שלה נכנס לגופו של התנין רק עד הראש, כך שהיא נשארה עם הראש מבצבץ החוצה. למחרת בבוקר קמה הצפונית השניה ומחפשת את חברתה באוהל. משלא מצאה אותה יוצאת החוצה ורואה את הראש מבצבץ מהפה של התנין. " יא מאנייקית, שק שינה של לה-קוסט"?

יערית

New member
אוהל שנקינאי?

התכוונת שהיא בטח מנסה למצוא דיל בדקה ה-90,לבית מלון עממי{כי היא מהעם}שיאפשר לה נוחות.

יערית

New member
דווקא אדידס

יצאו באיבזור שטח ספורטיבי ואיכותי ,עם ז'קוזי נייד בתוך האוהל-הגימיק הבא

d a n i e l s 5

New member
כאילו דאאאאאאאאאא

היש כאן יותר פשוטה ועממית ממני............ אני לפחות אותנטית.... (רק תסבירו לי מזה אותנטי...)

d a n i e l s 5

New member
האמת...

אני עוד א-מ-ו-מ-ה...מהאאוטינג שנעשה לי כאן.... כולה רציתי מזגן. ואם כבר התארחנו כאן, שולי בחצר = לסקופית= לעוד כמה וכמה בסגנון? מה אתן אומרת על התאוריה שלי?

d a n i e l s 5

New member
מחייכת.......

ברור לי......... רק שאני אומרת בקול חזק יותר.......... מזגן נייד....תמשיכי לפתות אותי....

אפשר להביא

את "אגאדיר" איתנו. אולי גם איזה מקלחת מתקפלת? שירותים ניידים? כל מה שתרצי... מה שתבקשי.. בכל כוחי אעשה בשבילך... (ממשיכה לחשוב על תיאורית הקונספירציה)

יערית

New member
לא רק אותנטית וצנועה

גם התערובת השנקינאית נותנת תיבול מיוחד לעממיות, הרדיוס שלך גדל dear דניאל.

ד ו ל ה

New member
מזכיר לי...

טיול הזוי שהדרכתי בצבא לחבורת בנות מהקריה. אמרו להן לבוא בנעליים גבוהות... חלקן הגיעו בעקבים...

יערית

New member
את מתכוונת לעקבים

הישלפים אוטומטית בשטח נכון?מאד פשוט,להגיע עם ולהרגיש בלי אחרי 5 דק' בשטח.

למעלה