הי תגידו

maiodo

New member
הי תגידו

מישהו כאן רשום לאתר היכרויות? יצא לכם מזה משהו? איך האנשים שם?

תראי, סה"כ הכל עניין של מזל

בעיקרון, אני רשום בכמה. LOVEME ו-OKCUPID נחמדים לדעתי, לוק פור לאב גם בחינם אבל אני פחות אוהב את האנשים שם. בג'ידייט יש הרבה יותר מבחר כנראה, אבל רוב השירותים שם בתשלום אם אני לא טועה. בפרטי אגיד לך מאיזה אתרים להיזהר
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

bananagong

New member
זה תלוי גם בנו..

ביכולת שלנו לברור את המוץ מהתבן.. ביכולת שלנו לדעת מה באמת מתאים לנו, בכוחות להתעלם מסממנים חיצוניים "מפתים" (מראה חיצוני, מקצוע, הכנסה, מעמד..) שלא אומרים מאומה על עד כמה הצד השני מסוגל ליצור קשר קרוב. זוגיות דורשת גם יציאה לקראת האחר. חשוב לבדוק עד כמה הצד השני בנוי לזה..

אתמול בריצה היו לי שתי הארות:

1. יש היכרויות באינטרנט (אתרי היכרויות) שזה לא עובד. ויש היכרויות דרך האינטרנט (שזה בכל דרך אחרת) שבהחלט עשוי לעבוד. 2. אנשים שעושים הליכת\ריצת כושר מתחלקים לשניים: כאלו שבלי מוסיקה וכאלו שעם. איזה סוג אתם? זה מה שקורה כשרצים בלי מוסיקה, יש זמן לחשוב על....דברים (?)

שירלי232

New member
לגבי 2

אני מאלה שלפעמים רצים עם מוסיקה ולפעמים בלי-תלוי באמת ברצון לחשוב על דברים. העיקר לרוץ,זה משחרר.

שירלי232

New member
לגבי 2

אני מאלה שלפעמים רצים עם מוסיקה ולפעמים בלי-תלוי באמת ברצון לחשוב על דברים. העיקר לרוץ,זה משחרר.

maiodo

New member
אני משתדלת עם מוזיקה

אגב אם יש כאן מישהו/מישהי שרוצים לעשות יחד הליכות בירקון לשם דירבון אני ממש מחפשת

והנה שבתי עם עוד הארה

אלו מאיתנו שלבד מפאת בררנות. יכול להיות שאולי אנחנו בררנים מדי? *כשאני אומר אנחנו אני לא מתכוון גם אלי, אני סתם גרוש

michl9

New member
אם שכחתי את

המוסיקה אז זאת בעיה קשה,האימון יהיה צולע וללא קצב -וזה מבעס. (זה לגבי חדר כושר) אבל אם זה בחוץ אין סיכוי שאני יוצא בלי מוזיקה ,אני פשוט לא יזוז חחח

למעלה