הי, שמי מאיר...

shelly1975

New member
כפרה, 2 המנות זה אחרי החימום הארוך

כולל
אין הרבה גברים שעומדים בקצב שלי. אם היה לי שקל על כל פעם שאמרו לי "תהיי בריאה איזה אנרגיות מיניות יש לך, אוהו"

shelly1975

New member
והלוווו בלי קללות. רק 1/2 פולניה

אבל תאמיני לי שלפי המזג שלי אני יותר מרוקאית מפולניה.

magenta73

New member
כי ככה

פאב. שוב עם הבת. לא דיברנו. אני בשלי הוא בשלו.סבבה. באתי להגיד לו לילה טוב... נשיקה קטנה. והוא אומר לי "אסור היום". הרגשתי כמו זונה. לפחות תשאל מה שלומי י'חתיכת אדיוט...

ד נ י ת3

New member
הוא

התעלם ממך? לגמרי? טיפש. (אחותי.. יש לי מישהו נורמלי, בגיל שלך, להכיר לך, מה את אומרת?)

magenta73

New member
לא

לא, הוא לא התעלם. אמר שלום. נחמד מצידו באמת... אבל הוא גם לא עשה מאמצים לדבר או אפילו, סתם, להיות נחמד. או אפילו, סתם, לשאול מה שלומי... זה לגטימי, מצד אחד, כי שוב, אין בנינו משהו מוגדר וכן הלאה. ככה שהוא לא חייב לדבר איתי ולשעשע אותי וכדומה. גם ככה ישבתי עם ידיד שלי. לא הייתי לבד. יכול להיות שבגלל שהבת שלו היתה, וכבר יש את הסרט שבוע שעבר וכבר דיברנו על זה, אז הוא החליט שלא להשתולל לידה, לגיטימי. אבל זה לא משנה את העובדה שהוא היה יכול להיות נחמד. אקיצר, זה התחיל להסתבך לי. אז הוא נורמלי וחתיך? ההוא? אני רדודה ושטחית, אם שכחת...

magenta73

New member
אז איך הוא לא תפוס?

הא? טוב, באחת מפגישות הויסקי הוירטואליות שלנו, תצרפי אותו, נראה לו. :)

ד נ י ת3

New member
את רוצה מכות?

מה זה איך זה שהוא לא תפוס? איך זה שאת לא תפוסה? מכות!!!

MaYcHuK

New member
אממ... כככ סליחה שאני מפריעה,דנית?

בואי רגע תתקרבי מאמי שלי עוד קצת יופי ותהיי בשקט כי אני לוחשת שלא ישמעו תתרכזי הנה זה בא
למה לי את לא מכירה אנשים חתיכים , תפוסים, חכמים ועשירים???????????????????????????????????????????? עכשיו תחזרי לפינה!

MaYcHuK

New member
מפרגנת אבל מה איתי?????????????????

מה אני עז???????????? < דומה יותר לפרה אבל מי מסתכל בכלל? > בטוח יש לה לדנית הזווווווווווווווו עוד חברים חכמים חתיכים עשירים רציניים מאיצוק הולכת שוב לעמוד בפינה -

magenta73

New member
בטוח?

מאיפה לך??? כן, יש לה סטוקים של בחורים חכמים, חתיכים, עשירים, מצויידים היטב שהיא שומרת בכספת. ברור. בגלל זה המחסור. היא מידי פעם עושה טובה ומשחררת איזה אחד, לבחורה הנזקקת ביותר באותו הרגע...

MaYcHuK

New member
../images/Emo7.gif כן כן יש לה כספת מלאה בכאלה

אני יודעת פוי אף פעם לא חושבים עלי לא אוהבים אותי פוי

ד נ י ת3

New member
../images/Emo29.gifסגרתי את האור.

שתסבול בחושך. מאמי, אם יש משהו שאי אפשר לגרום לי להרגיש - אלה רגשות אשמה. רק אמא שלי יכולה. וגם לא כלכך...

MaYcHuK

New member
אבל אני מפחדת מהחושך

אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הסילוווווווווווווווווו שד בא לקחת אותייייייייייייייייייי גברת קופרובסקי הסילווווווווווווווווווווווו הסילי אותייייייייייייייייייייייייי ................................. התעלפתי

למעלה