הי שלום לכולם

הי שלום לכולם

מישהו יודע מה הולך להיות יום רבעי ?האם מתחילים כבר את שלב ההופעות החיות??

רוקסין

New member
לא. יש דו-קרב והדחה אחרונה לכל מנטור

שבה ייקבע מי 4 המתמודדים האחרונים שיודחו לפני העליה לשלב ההופעות החיות. ואף אחד לא בטוח, בעיקר בנבחרת של אביב...

אני לא בטוח שזה "דו-קרב"

פרסמו איך זה הולך להיות? הם ישירו ביחד? כל אחד לחוד? או שסתם יעיפו מישהו מכל נבחרת?

רוקסין

New member
פרסמו שזה יהיה דו-קרב אחרון לכל מנטור

לא יצא לי לראות עדיין איך זה בארה"ב, כי לא ראיתי את העונה הראשונה ובשנייה הם עדיין בשלב האודישנים. אך לדעתי מה שהולך להיות זה שכל מנטור יבחר בעצמו את שני המתמודדים הכי חלשים מבחינתו בנבחרת שלו, וביניהם ייערך הדו-קרב האחרון. אני מאוד מקווה שאביב שכבר אי אפשר לדעת איתו שום דבר, לא יחליט להשאיר את הזייפנית על חשבון אחת הטובות שלו, וגם ככה לא נשארו לו הרבה אחרי שלב הדו-קרב...

efi s8

New member
שישים את דנה מול שניר

כל אופציה אחרת לא מתקבלת על הדעת אצל רמי הייתי שמה את קרן אור מול אור הבן אצל שלומי את טופז ולא חשוב מי מולה

MrHyde1

New member
בישראל, כמו בישראל

ובעיקר ברשת, כמו ברשת, אוהבים למרוח פורמטים מצליחים

לא נראה לי שאפשר לקרוא לתוכנית אחת "מריחה"

זה משהו שהוחלט עליו מראש עוד לפני שהתחילו הצילומים. דווקא שלב הדו-קרב עבר בטיסה

MrHyde1

New member
חכה חכה, זה מתחיל בתכנית אחת

סתם, אין לי באמת מושג.. לא הרגשתי עד כה מריחה, וקשה לי גם לראות מריחה כלשהי בשלב ההופעות החיות, כי אפילו שהם 24 מתמודדים, זה כמו עונה אחת של כ"נ, וכאן אני מניח יהיו הדחות בקצב יותר מהיר. מה שכן, למה אתה חושב שהחליטו על זה לפני תחילת הצילומים? אולי לפני תחילת צילומי הדו-קרב, ואותם התחילו לצלם רק אחרי שהחלו לשדר את האודישנים המצליחים, לא?

הם פרסמו פרטים על השלבים לפני עליית התוכנית

הם תמיד אמרו שבכל נבחרת יהיו 14 מתמודדים, והם גם מההתחלה אמרו שלהופעות החיות יעלו 6 מכל נבחרת. אז בגלל שחצי מ-14 זה לא 6, אני מניח שהתוכנית הזאת היתה מתוכננת מראש

MrHyde1

New member
אתה חייב להיות כזה צודק?

בסדר, בכל מקרה זו תכנית מיותרת לכן היא סתם לצורך המריחה.

X יו יו S

New member
סליחה אבל לא מדובר רק בפרק של היום

עצם זה שלכל נבחרת יש 14 מתמודדים במקום 8 כבר מעיד של משיכת זמן

andre93

New member
אבל גם בגרסא האמריקאית יש 12 מתמודדים

בכל נבחרת ושם בדיוק כמו אצלנו יהיו 24 מתמודדים בשלב ההופעות החיות. חוץ מזה זה טוב כשמורחים כי אז נראה יותר ביצועים( תלוי של מי).

למעלה