הי שלום לכולם.

הי שלום לכולם.

אני מאד אוהבת לתפור כתחביב לא למדתי אך יצרתי מספר דברים. אני רוצה ללמוד בשביל ההובי לתפור בגדי ילדים המיוחדים ביותר כמו שמלות ערב לילדות ובגדי ערב לנשים מחוכים וחצאיות יש מצב שאני לומדת את זה בפרטי כמה שיעורים? או שצריך עיצוב אופנה וכאלה. ? ושאלה שניה מעניין אותי מאוד לדעת במחוכים של כלה ושמלות ערב הקטע של החזה יצוק מאד מה שמים כדי להעמיד את זה? ועצמות המחוך מימה הם עשויים? מברזל או פלסטיק כזה לבן הנמכר לפי מטר? אשמח לקבל תשובות

רות מלר

New member
לתפור- בואי נפריד

בין לתפור לבין לעצב לבין להכין לבד את הגזרות שתעצבי לתפור- זו טכניקה נלמדת, לעצב זה שאר רוח, גם שינויים שאת מכילה על גזרה קיימת הם עיצוב להכין גזרות לבד- זו תדמנות בכל מקום שתלמדי תדמנות אם הם רציניים הם ידרשו שיהיה לך נסיון קודם בתפירה, יש לכך משמעות בהבנת המפגש בין החלקים, מה גם שהידע יאפשר לך להכין מהגזרות שתשרטטי מצר מוגמר. עיצוב- שאר רוח- או שיש או שאין, מי שאין וקורה לעצמו מעצב, שיבושם לו. לתפור- השאלה היא האם תפרת בגדים מגזירה מוכנה, האם את יודעת להתאים גיזרה, הנחה על בד, ובניית תהילך התפירה לרצף כרונולוגי.. וכמובן טכניקות תפירה שלחלקי בגד שונים. הכל אפשר ללמוד בפרטי או כחלק מקבוצה. בקבוצה- התכנית מובנית על כל המשמעויות -מספר האנשים, התכנים, בלימוד פרטני הייחודיות של להיות 1:1 מול מורה כמה שיעורים ? בפרטני- מאוד תלוי בך- ביכולת ההכלה שלך, במידת ההשקעה שלך בעשייה, ואת זה אי אפשר להעריך בהתכתבות כמה עולה פרטי ? בין 50-450 ש"ח לפגישה בת שעתיים

למעלה