הי שכנים

nycny

New member
הי שכנים../images/Emo140.gif

חזרתי הביתה לתל אביב (מניו יורק) ומצאתי דירה קסומה באיזור שבחיים לא דרכה בו רגלי. הייתי תל אביבית שנים רבות וכנהוג בעיר - לא זזתי מה"מתחם" שלי (איזור שנקין). הדירה שמצאתי היא באיזור שוק לוינסקי והבנתי שהעיר התפתחה וקורים שם דברים (צעירים עברו לגור, בטחון גבוה יותר יחסית וכד´) מה אתם אומרים????????????? אשמח לכל דעה מידע או הגיג.............

ברוכה הבאה...../images/Emo39.gif

אהבת את ניו יורק? בתי ממש לא סובלת את העיר, לאחר כמה שנים של לונדון, לא יכולה להסתגל על חיוך המזויף של "הווה ניס דיייי"

nycny

New member
ברוכה הנמצאת

האמת - הנימוס ה"מזוייף" קשה בהתחלה אבל עושה את החיים נוחים ונעימים. אני כל כך שמחה לחזור לכאן - לעיר שבה כל פינה ובית מזכירים לי משהו ו/או מישהו - מקווה שלא אתרגל מהר מדי ואתחיל להיות ציניקנית לגבי הדברים הנפלאים פה (וגם הלא נפלאים).

טומי*

New member
האמת ש....

את איזור לוינסקי אני לא ממש מכיר קצת דרומה משם איזור פלורנטין מוכר לי יותר,שם ידוע לי שנכנסו בשנים האחרונות המוני צעירים,וגם עובדים זרים. הבטחון האישי הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני שנים כמובן לא כולל בעיות בטחוניות שלצערנו כל הארץ ניהיה שדה קרב.כפי שבניו יורק היה מסוכן להסתובב לפני עליתו של ג´וליאני לתפקידו.....והיום די בטוח גם בלילה. אז גם בתל אביב די בטוח ואין את הפחד שהיה לפני שנים נגיד בדרום העיר טומי נב:ברוכה הבאה

nycny

New member
../images/Emo51.gif

אז מה? נראה לך שיש נקודות השוואה בין חולדאי לג´וליאני או שזה היה לצורך המחשה בלבד?

הגזמת קצת! ראשי ערים שלנו חכמים

מכולם! לכן, אפילו לא טורחים ללמוד מדוגמת ניו יורק!

למעלה