הי שאלה :)

הי שאלה :)

קיבלתי מתנה ליום הולדת מטוטלת מהממת ולצערי היא עפה לי מהיד ונשברה קצת בקצה שלה למטה שאלתי אותה אם אני עדין יכולה להשתמש בה נאמר לי שלא ולפעמים היא עדין עושנה לי בתשובות השאלה היא מבחית אנרגיה עם זה לא מומלץ להשאיר אותה בחדר ואו לחילופין להשתמש בה . בנוסף קיבלתי את מפתח 7 הצאקרות שאני מאוד מחוברת אליו וגם הוא היום נפל לי ה\על הריצפה תוך כדי שינה שלפני השינה השתמשתי בו והאבן האמטיסט שנמצאת למעלה קצת נישבה :( מה קורה עם זה מבחינת האנרגיה והאם זה אומר ששתיהם עשו את עבודתם ?

דעתי

יש סיבה לזה שהקריסטלים נשברו לך, שניהם. איך זה קרה? כמו שמשהו אובד לנו כשאנחנו צריכים להסתדר בלעדיו, ככה כשאבן, במיוחד קריסטל שהיא כל כך "אינטליגנטית" מבחינה רוחנית, נשברת. לפי הבנתי, כשקריסטל נשבר זה סימן עבורי שהוא סיים את חייו. אני קוברת אותם באדמה, כמו שלימדו אותי. הדבר נכון על אחת כמה וכמה על השפיץ של המטוטלת. השפיץ שלה הוא מאוד חשוב לתיעול האנרגיות. אני מבינה שזה שיעור מאוד קשה, לוותר על כל הדברים היפים האלה, אולי כדאי להפוך אותם מכלים תועלתיים לכלים שהם יותר לנוי. מעניין אותי גם להתייחס לאבן הספציפית שנשברה - למה לדעתך דווקא האמטיסט (אבן הצ'אקרה השישית) נשברה והשאר לא?

הצפת אותי בשאלות לחשיבה תראי

האמונה שלי בנושא אכן כמו שלך אך אולי במקרה או שלא או בטעות או לא אבל כן לזרוק או לנוי ולמרות שזה לנוי אז ? זה לא משפיע על שאר האנרגיות בחדר?

שאלה טובה

לא נראה לי נורא, קריסטל לא יהפוך להיות יצור של השטן... פשוט מבחינה אנרגטית כשהוא נשבר אז התפקיד שלו נגמר איתך... אם קשה לך להניח להם, תשמרי אותם, אבל אני לא יכולה להציע לך להמשיך ולהשתמש בהם.

לאחר חשיבה עמוקה בנושא הגעתי

להבנה ששיקבלתי את המפתח של 7 הצאק'רות בהרגשה זה היה לי כמו תלות בו , לאחר מספר פעמים של אימון הבנתי שהוא עושה לי טוב ומרגיע אך את העבודה עצמית אף אחד לא יעשה במקומי. כן הוא נשבר כי הוא מיצא את האנרגיה שאני הייתי צריכה לקבל ממנו וכן גם המטוטלת אני לפעמים בהרגשה התחלתי לומר אולי לא שמרתי עליהם מספיק וכו' א ך הבנתי שזה לא מחשבה נכונה מה שקורה לנו בחיים לא קורה סתאם אלא אם כן אנחנו מכתיבים את ההרגשה לעצמנו . תודה עומר . שמתי את המטוטלת כנוי קניתי פוסטרים לחדר הפכתי אותו ל"קדוש" שלי .וכן גם קריסטלים חדשים שתליתי איפה שצריך :)

night mistress

New member
לא שומרים דברים שבורים..

ממליון סיבות, ואחת מהן היא באמת אנרגיות שליליות. קני לך מטוטלת חדשה. בהצלחה.

סמאדי

New member
תשאלי את האבנים, במדיטציה כמובן.

אהובה, המטוטלת שנשברה שינתה את המבנה האנרגטי שלה תוך כדי שחרור עצום של האנרגיה שהיתה גלומה בה למי שהיה לידה, למי שהיה צריך. במקרה הזה לך. המתנות שלה נמצאות בתוכך... בקשר למפתח האנרגיה של שבע הצקרות, שנקרא גם healing stick את יכולה להכנס למדיטציה ולשאול את האינטילגנציה שעובדת דרכו אם עדיין ניתן להשתמש בו. שום דבר מפחיד או רע לא יכול לקרות. אולי אם תצטרכי לשחרר אותו זה יהיה שעור נוסף בדרך שלך, לשחרר. נורא קשה כשאנחנו אוהבים משהו או מישהו לאהוב מרחוק. ואולי לא. אולי האבנים עדיין רוצות לעבוד איתך. לימדתי עבודה עם קריסטלים וקרו המון דברים מדהימים לי ולאנשים אחרים שהתחברו אליהם. מתנות, היקום שולח אלינו. להפרד מאבן או לא, זה לא נורא. העיקר שאת בדרך!!! אהבה, סמאדי

למעלה