הי ! שאלה

babygirl 10

New member
הי ! שאלה

הקטנה שלי בת שלושה שבועות יונקת הנקה מלאה בד"כ כל שלוש שעות בימים האחרונים אני מרגישה שהיא לא רגועה בכלל; לא במשך היום ולא בזמן ההנקה. היא ישנה מעט מאד במהלך היום ואני מרגישה שאולי היא לא שבעה וכבר כמעט התפתתי להוסיף לה סימילאק תופעה חדשה נוספת היא לקראת סיום ההנקה - הקטנה "סוחטת" את השד כדי לאכול עוד ונורא מתעצבנת שלא יוצא אף על פי שאני משתדלת לאכול ולשתות כל היום מה עושים? איך ניתן לראות שהיא אוכלת מספיק ? נראה שהיא עולה במשקל ואני מחליפה לה 6-8 טיטולים עם קקי ו 3-4 עם פיפי אבל עדיין אני מרגישה שהיא רעבה. דבר נוסף ניסיתי לשתות תה MOTHER'S MILK כדי להגביר את ייצור החלב על אף שיועצת הנקה אמרה לי שאיני זקוקה לכך. ביום ששתיתי את התה ראיתי שהפה שלה מוצף בחלב ואח"כ היא פלטה הרבה אז החלטתי לא לשתות יותר מה עושים? מצד אחד אין לה מספיק ומצד שני שיש לה היא אוכלת ופולטת המון שאלה נוספת לפעמים היא יונקת נרדמת ומתעוררת אחרי 20 - 30 דקות (כמו שאמרתי לא רגועה ולא ישנה...) ורוצה לינוק שוב, אני מניקה עוד כמה דקות והיא נרדמת האם ניתן להשכיב אותה לישון מיד אחרי או שיש צורך לחכות כדי שלא תפלוט או תקיא בבקשה עזרתכן אני מיואשת לגמרי.....

מינימי2

New member
הנקה

כל זמן שהיא עולה במשקל ויש מספיק קקי ופיפי כפי שאת מתארת, אז ככל הנראה היא מקבלת מספיק חלב. ייתכן שנכנסתם לקפיצת הגדילה של גיל 3 שבועות - התינוקת רוצה להגדיל את כמויות החלב שאת מייצרת ולכן מבקשת לינוק לעיתים קרובות מאוד לאורך היממה. אם תוסיפי בקבוקים תפריעי למנגנון הטבעי והמצויין הזה. סמכי על הגוף שלך, הוא יודע את העבודה כי ככה הוא נוצר. הניקי לפי דרישה, הציעי שני צדדים בכל הנקה ותני לטבע לעשות את שלו. אם אכן מדובר בקפיצת גדילה היא תהיה מאחוריכם תוך כמה ימים. ישנן אפשרויות נוספות להתנהגות שאת מתארת. ייתכן שהיא רוצה להיות קרובה אלייך, לספק גם את הצורך במציצה ולכן מבקשת לינוק. זה בסדר גמור ותינוקות רבים בגילה מתנהגים באופן דומה. אם בדרך כלל היא עושה גרפס או פולטת לאחר ההנקה את יכולה לחזיק אותה כמה דקות ולראות אם היא צריכה לשחרר אויר ואז להשכיב אותה חזרה.

למעלה