הי שאלה לי קטנה

ROTEM52

New member
הי שאלה לי קטנה

אך אתן מסתדרות ?אני חד הורית גרה בשרון וההורים שלי גרים בדרום ככה שאין לי עזרה (לא שאני מתלוננת)אבל יש פעמים שאני צריכה ללכת לרופא או לכל מיני סידורים שבדרכ לא לוקחים תינוקת בת 7 חודשים אבל אין לי ברירה ,אני לוקחת אותה השאלה גם אתן לפעמים נתקלות בזה?זה נורא שאני לוקחת אותה? שולחת לכם תמונה של שוויץ קטן

a44

New member
איזה מתוק הבייבי שלך...

אם אין ברירה, לוקחים את הפעוט לכל מקום, גם לרופא... אני כבר עברתי הוצאת גידולצ'יק בהרדמה מקומית, כשהקטנה בסל קל על הרצפה במרפאה... נסי לחפש שכנה קרובה שאת יכולה להעזר בה בשעת חירום, או/גם חפשי בייביסיטר שתתחיל להכיר את בנך, עבור אותה מטרה. בהצלחה!

m i c h a l i

New member
איזו בונבונה ../images/Emo99.gif../images/Emo214.gif

אם אין לך סידור עבורה קחי אותה איתך
נכון, לפעמים זה לא נוח אבל זה לא נורא. אולי כדאי לנסות להתיידד עם השכנים או עם הורים נוספים שפוגשים בגינה הציבורית. אני בטוחה שאם תבקשי שישגיחו עליה לשעה קלה לא תקבלי סירוב. כמובן שגם את יכולה להתנדב ולהציע את עזרתך במידת האפשר.

REBEKA301

New member
וואי איזה חומד ..

רותם היקרה גם לי יש תינוקת בת 7 חודשים והוריי לצערי הלכו לעולמם בהיותי נערה מתבגרת. אני נאלצת להתמודד עם גידולה לבד. כשיש לי משהו חשוב ואין לי סידור לילדה אני פשוט סוחבת אותה איתי לכל מקום... קצת מסורבל לפעמים אך אני יודעת שהיא בטוחה. ישנה שכנה חמודה שמוכנה לשמור עליה מידי פעם אך בכול זאת אני לא סומכת על אף אחת. את לא צריכה להרגיש לא נוח עם זה, כרגע היא חלק בלתי נפרד ממך. שיהיה בהצלחה ותהני מכל רגע... זה בכל אופן מה שאני עושה.

EFRATY10

New member
בודאי שהילד בא איתי לסידורים

אם אין לי מי שישמור עליו.

למעלה