הי רותי!

הי רותי!

האם הנטיות ומשיכה לדברים מסויימים, כישורים וכו` שיש לי כיום, קשורים לנטיות וכישורים בגלגולים קודמים? יש לך דרך לדעת במה עסקתי בגילגולי הקודם, אם כן?

רותי 11

New member
איכותית ברמה יקרה ../images/Emo140.gif

בהחלט יש השפעה של חיים קודמים עלכישורים שלנו וכדומה, אנחנו בוחריםאת הכישורים האלה בהסתמך על מה שבאנו לעשות כאן, לא בהכרח הגלגול האחרון הוא זה שמשפיע, זה יכול להיות גם גלגול לפני 1,000 שנה. אני רואה שהיית רקדנית - הופעת בברים לפני גברים אמנם לא חשפנית אבל הופעת במועדוני גברים. זה היה באחד מהגלגולים האחרונים שלך. זה היה בארה"ב.

yelena6

New member
../images/Emo35.gifכישורים...

מה שאני לא מבינה, זה איך בדיוק מדוכאים בכל גלגול שאר הכישורים שרכשנו בגלגולים הקודמים? הרי עברו המון גלגולים. לא הספקנו לרכוש כל כישרון אפשרי במהלכם?

obobus

New member
עד כמה שאני מבין, הייתי מנסח את זה אחרת

זה לא שהכשרונות שלנו היום קשורים לכשרונות שלנו בגלגולים קודמים אלא הכשרונות שלנו היום ובגלגולים קודמים קשורים לנשמה שלנו, מה שהיא רוצה להשיג, האתגרים שהיא מציבה לעצמה ומה שהיא רוצה ללמוד שבגלל זה היא בוחרת גופים פיזיים שיהיו להם התכונות או הכישורים המסוימים שלפעמים חוזרים על עצמם

One Drop

New member
רותי בבקשה בבקשה ../images/Emo9.gif

תוכלי בבקשה לספר לי על כישרון בולט אחד שהיה לי? תודה לך

רותי 11

New member
One Drop

אני רואה שהיית רקדנית בלט צייר, מכונאי רכב או משהו כזה, קונדיטורית. אלה חלק מהדברים שהראו לי .

רותי 11

New member
yelena6 חמודה

הם לא מדוכאים, פשוט אנחנו בוחרים בכל גלגול משהו שונה, לפעמים אנחנו בוחרים לעסוק ביצירה, אז אנחנו נשתמש בכישורים שהיו לנו לכך, ואם באנו להיות רופאים אז בהחלט נשתמש בכישורים המתאימים וכן הלאה. אם שמת לב יש להרבה אנשים היום תחומי התעניינות מאוד רחבים, הרבה אנשים מוכשרים בהרבה תחומים וזה הרבה פעמים נובע מזכרונות נשמתיים.

למעלה