הי רותי

dazy2

New member
הי רותי

פניתי אלייך לפני כמה חודשים ואהבתי את התשובות שלך. עברו עלי חודשיים די קשים עם בדיקות רפואיות ,ועכשיו אני 3 שבועות אחרי ניתוח לא פשוט. עכשיו הכל בסדר . רציתי לשאול אם את יכולה לקבל בתקשור האם יש סיכוי שאכיר מישהו בקרוב למטרה רצינית ,והאם כבר יסתיימו הצרות שלי... תודה רבה

רותי 11

New member
dazy2 יקרה ../images/Emo140.gif

אני מתנצלת שחיכית כל כך הרבה אבל אני הסברתי הרבה פעמים לחברים פה שלא תמיד מתאפשר לי לענות על שאלות תקשור מתי שאני רוצה כי יש לי הרבה פעמים הפרעות ולכן לפעמים אני עונה על שאלות וכאילו דוחקת אחרות אבל זה ממש לא ככה. לשאלתך ואני לא יודעת םא תאהבי את צורת התשובה - אבל "הצרות" שלך יסתיימו כשתחליטי לסיים אותן ואני ממש מתכוונת לזה, תביני שאנחנו יוצרים את המציאות שלנו וכמובן ביניהן את הדרמות בחיים שלנו, לכן כשתחליטי שאת לא רוצה יותר דרמות וכשתתחילי להקשיב ללב שלך גם הצרות יגמרו עם זה. לכן תשובה שאת מצפה לשמוע שתקבלי אולי תאריך או משהו כזה לא תהיה, לגבי בחור אני מקבלת דווקא תשובה חיובית שכן יש מישהו בקרוב , לכן תפתחי את הלב והעיניים ואל תפספסי ואני לא ואמרת את זה שחלילה תהיי פרנואידית עם כל גבר שאת מכירה אלא לעבוד עם התחושות שלך ולא עם החששות או הרצונות הארציים.

למעלה