הי רותי

obobus

New member
הי רותי

הרבה זמן שלא יצא לי לכתוב, למרות שנכנסתי וקראתי לא מעט. רציתי לשתף אותך במשהו וגם לבקש את עזרתך, אם אפשר. אם את זוכרת, באחת הפעמים הראשונות כתבתי כאן על חיזיון שהיה לי והיה חוזר על עצמו כשהייתי ילד בגיל תחילת בי"ס יסודי. הייתי רואה מספר דמויות מבוגרות, עם זקנים לבנים וגלימות לבנות יושבות בשלחן שהוא קצת מעוקל בצדדים כמו סהר. הדמויות היו מתדינות עם מישהו שהיה נמצא מולן ובסוף הדיון הזקן שישב באמצע תמיד היה קם ומצביע (בדרך כלל מצביע ימינה עם היד שלו). בחיזיון הזה, אני תמיד עמדתי מאחורי הדמות שעמדה לדיון מול הפאנל של הזקנים. בזמנו אמרת לי שכנראה זו מועצת הזקנים שרואים אחרי המות. אני קורא עכשיו את גורלן של נשמות והגעתי לפרק של מועצת הזקנים. זה פשוט מדהים. כל מה שהוא מתאר שם, כאילו אני מכיר את זה והייתי שם. יש שם שרטוט שהמטופלים שלו עשו שמתאר את איך שהמועצה יושבת ואיך הנשמה עומדת לדיון מולה, שזה בדיוק כמו שאני ראיתי. אצלי לא היו לדמויות במועצה (לפחות ליושב הראש במרכז אותו אני זוכר הכי טוב) תיליונים עם סמלים עליהם. זה היה חיזיון שהייתי רואה כל יום בדרך אל בית הספר ובחזרה ממנו, בנקודה ספציפית במסלול ההליכה שלי. אם אני זוכר נכון ראיתי אותם כל יום מכיתה א' עד כיתה ג', שזה אומר גילאים 6-8 בערך. היום, אחראי שקראתי קצת בפורום ובספרים, ברור לי שחייבת להיות סיבה לכך שמישהו דאג שאני אראה את זה. האם צפיתי על המועצה שלי לפני שירדתי לגלגול הזה? מה המסר שרצו להעביר לי? מה אני אמור לזכור ולהפנים מזה? אני מאוד מאוד אודה לך אם תוכלי לעזור לי בעניין הזה. תודה.

obobus

New member
ובהמשך למה שכתבת היום, אני אתאזר בסבלנות,

גם לאחרי פסח חג שמח!

obobus

New member
הי רותי, הבנתי שאפשר, אשמח אם תוכלי

לעזור לי לשפוך קצת אור על העניין הזה תודה

למעלה