הי רותי,

susony

New member
הי רותי,

כבר הרבה זמן אני רוצה לשאול אותך, על הבן שלי, מה את יכולה לספר לי עליו? מה מפריע לו? ועם זאת אני מרגיש חסם בעניין, שאולי אני לא צריך לדעת, שאולי אני חודר לפרטיות. מצד שני, אני לא יודע איך לעזור לו מה דעתך על זה? באהבה אביב

רותי 11

New member
susony הוא רק בן שנה

ואתה כבר רוצה לבדוק עליו? תראה זה לא גיל שבודקים אבל מה שאתה יכול לדעת למשל שכל מה שעובר עליו כרגע קשור לאמא שלו, הוא תלוי נשמתית באמא עד גיל 7 לאחר מכן הוא תלוי נשמתית בך, לכן חשוב לבדוק מה עובר על האמא כאשר אתה חש שמשהו לא בסדר איתו. בכל מקרה לא ממש הבנתי מה אתה רוצה לשאול לגבי הילד שלך מה מפריע לך?

susony

New member
בתקופה האחרונה

הוא בוכה לא מעט, הרבה הפעמים הוא בוכה בלילה, הוא בוכה מתוך שינה, יוצא לו לפעמים להתעורר בבכי ולוקח הרבה זמן להרגע, לפעמים אנחנו חושבים שיש לו סיוטים. אומרים שבכי בא לפעמים כדרך לעיבוד טראומות. טראומות לא חייבות להיות מהגלגול הנוכחי, וגם אם כן, אין לי מושג מה אנחנו עושים ? אין לי יכולת לדבר איתו, ולנסות לראות מה מפריע לו, אבל כמו שאמרת, אולי זה מוקדם מידיי לבדוק באהבה אביב

רותי 11

New member
susony - היי חמוד

מה השם של הבן שלך ? בכל מקרה אני אנסה לבדוק מה קורה איתו - חשבתי שאתה רוצה לבדוק משהו אחר, כמו עתיד וכזה.

למעלה