הי רותי

orianagm

New member
הי רותי

אני קוראת את הפורום כבר כמה זמן ואני רוצה להחמיא לך על הסבלנות והמסירות הרבה שלך, יישר כוחך! אני בעצמי בתחילת הדרך של התקשור. לאנשים אחרים זה הולך לי יופי, אבל בכל הנוגע לעצמי... זה נופל על הנקודות העוורות...
רציתי את עזרתך, אם זה אפשרי. עשיתי כבר בעבר כמה וכמה סשנים של תרפיה בשחזור גלגולים כדי להבין מדוע איני בזוגיות, וטיפלתי ושחררתי כמה גלגולים מאוד משמעותיים בנושא הזה. אני אף עושה עבודת מודעות משמעותית מדי שבוע תקופה ארוכה. הייתי שמחה מאוד לכל תובנה שאת יכולה להוסיף לי בנושא זה. מדוע אין לי כרגע זוגיות בחיי, ואיך אני כן יכולה שתהיה לי אחת כזו, עם הרבה אהבה, שמחה וריפוי. תודה רבה, אוריאנה.

רותי 11

New member
orianagm יקרה ../images/Emo140.gif

אני מאוד מבינה אותך בקטע של תקשור לעצמנו. והעבודה העצמית שאנחנו עושים היא לעולם לא נגמרת - בכל אופן זאת התחושה. אולי זה לטובה - זה אחד הדברים שמשאירים אותנו כאן. בכל אופן אני מנסה עכשיו לבדוק מה אחת הבעיות שלא פתורות אצלך בזוגיות ומאיפה היא נובעת. אני רואה אותך נמצאת ברציף של רכבת, הארוס שלך לקראת יציאה למלחמה, את נפרדת ממנו בלב מאוד מאוד כבד, את כל הזמן דרוכה לשמוע מה קורה עם המלחמה והאם יש פצועים הרוגים או כל דבר שיכול לומר לך היכן הוא נמצא לצערך הרבה הוא לא חוזר, או יותר נכון חוזר בארון מתים. את רוב זמנך את בילית בתחנת הרכבת מחכה לכל רכבת שמגיעה משדה הקרב, לבסוף כמו שציינתי הוא חוזר בארון, את ממש נשברת את מסתגרת בתוך עצמך ולא מוכנה לראות אף אחד או לדבר עם אף אחד, את לאט לאט מתכנסת בעצמך לחלוטין ברמה כזאת ששום דבר לא מעניין אותך ואף גבר לא מעניין אותך הייתה לך אהבה מאוד גדולה לארוס שלך וכל גבר שפגשת השווית אליו לבסוף את נשארת לבד את לא מצליחה להינשא לאף אחד או יותר נכון להתאהב. את פשוט סגרת את עצמך לאהבה, ועל החלק הזה שסגר את צריכה לעבוד. את צריכה לפתוח את ליבך שוב לאותה אהבה - את עושה את זה עם פנייה ישירה ל-ד.נ.א. שלך ומבקשת לשחרר או לפתוח את אותה חסימה שגרמה לכך.

למעלה