הי רותי שאלה

סוזי10

New member
הי רותי שאלה

מאז יוםראשון כל לילה יש לי חלומות ממש ברורים, האם יש מסר בכל חלום? או שלפעמים זה סתם חלום, ואיך יודעים אם יש בחלום מסר? בכלל איך אפשר לפענח את המסר?אם אכן יש.

רותי 11

New member
סוזי יקרה לכל חלום יש פשר אני אביא לך

כאן את הלינק לאתר שלי ושם תמצאי הסבר על חלומות

סוזי10

New member
השאלה היתה בעיקר

באם זה קשור לחוויות שאני עוברת אצלךבקורס? כי פתום החלומותברורים כמו סרט ואני ממש זוכרת אותם בבהירותולא במעומעם כמו פעם.

סוזי10

New member
רותי , חלמתי שבנזוגי לשעבר

נמצא במערכת יחסים עם מישהיא אחרת והוא סובל שם, יתכן שזה נבואי.(אין טעם שאשאל אותו שאלות מהסוג הזה ולא גם אם יש לו בכלל בת זוג) וזאת למרות שאנו ביחסים ממש ממש טובים מאד. איך אני יכולה לדעת אם בכלל.

סוזי10

New member
רותי זה ממש לא מענין אותי

זה באמת שלו, מה ששאלתי זה החלק שלי , האם יכול להיות שזה חלום נבואי? אתמול בלילה חלמתי על חברה טובה לשעבר מלפני 30 שנה ילדנו את ילדינו יחד והיינו צמודות אחת לשניה, לא ראיתי אותה כמעט 27 שנים, ואתמול חלמתי שאניאצלה ההביקור והיא אמרה לישהיא עובדת עם ילדים. בחלומות כל כך ברורים כאילו אני חווה ממש מה שקורה בחלום. האםיש דרך לזמן חלומות על אנשיםשאנחנו רוצים ואוהבים?

רותי 11

New member
סוזי חמודה - הרבה פעמים

בשינה אנחנו נפגשים עם נשמות וסוגרים מולן מעגלים, כנראה שחלק ממה שאת חווה לאחרונה בשינה זה סגירת מעגלים מול אנשים שהכרת בעבר לדוגמא החברה. לגבי האקס שלך, לא יודעת אם זה חלום נבואי או מידע שעבר אליך בשינה, בכל מקרה אין לך הרבה מה לעשות עם המידע הזה, מעבר למידע, זה לא עניין של חיים או מוות.

רותי 11

New member
אמרתי לכם שהחלומות יהפכו

להיות חזקים יותר וממש כאילו הכל חי ממש

למעלה