הי רותי יקרה,
מה שלומך בימים קרירים ורטובים אלו?
כבר זמן רב שאני חושבת על הנושא הזה... הנושא של שנת 2012 עלה לא מעט פעמים. הרי מדובר על שינויים קיצוניים שחלקנו חווים על בשרנו והאחרים צופים בהם מהצד. אחד השינויים שדובר עליו לא מעט היה בחירה שהנשמה עושה אצל לא מעט אנשים - בחירה לעזוב ולנסות שוב, או סיום תפקיד לפני הקפיצה במימדים. שמתי לב שלאחרונה, לצערי, אנו חווים המון עזיבות של נשמות כאן - כל שני וחמישי (בעצם, כל יום
) אנשים מתים בכל מיני צורות, יש המון אסונות טבע שגובות חיים של מאות בני אדם, רציחות לא מוסברים, תאונות קטלניות עם חקירות שנותרות פתוחות (פעם ידעו לאמר - שתיה, התקף לב וכו'.. היום אומרים "סטה מסיבה לא ברורה מנתיבו...") וכו'. האם לדעתך יש קשר בין הדברים? אני שואלת כי אני מרגישה באופן מאוד משמעותי את ההאצה בתופעה הזו (ואנחנו כבר בסוף 2008... כלומר נותרו 4 שנים בלבד!). ועוד שאלה: האם מי מאיתנו (במצב של מודעות) יכול לדעת מראש שנשמתו עלולה לעשות את הבחירה הזו? ואם כן, האם יכולים להיות סימנים קוסמיים מוקדמים שניתן לשים לב אליהם כדי למנוע זאת ובכ"ז לנצל את תקופת החיים הזו לסיים תהליכים (למקרה שהנשמה לא סיימה תהליכים ופשוט בוחרת לעזוב בגלל שזה לא הולך לשומקום)? איך אדם מודע יכול לדעת שסיים תהליכים (אחד שלא מתקשר, לפחות לא בצורה מודעת
), או שמיצה נושא מסויים? שאלות קצת מבולבלות, אני יודעת - מקסימום, תנסי לכוון אותי ואדייק יותר. תודה יקירה והמשך יום טוב! דגנית
מה שלומך בימים קרירים ורטובים אלו?