הי רותי יקרה,

הי רותי יקרה,

מה שלומך בימים קרירים ורטובים אלו?
כבר זמן רב שאני חושבת על הנושא הזה... הנושא של שנת 2012 עלה לא מעט פעמים. הרי מדובר על שינויים קיצוניים שחלקנו חווים על בשרנו והאחרים צופים בהם מהצד. אחד השינויים שדובר עליו לא מעט היה בחירה שהנשמה עושה אצל לא מעט אנשים - בחירה לעזוב ולנסות שוב, או סיום תפקיד לפני הקפיצה במימדים. שמתי לב שלאחרונה, לצערי, אנו חווים המון עזיבות של נשמות כאן - כל שני וחמישי (בעצם, כל יום
) אנשים מתים בכל מיני צורות, יש המון אסונות טבע שגובות חיים של מאות בני אדם, רציחות לא מוסברים, תאונות קטלניות עם חקירות שנותרות פתוחות (פעם ידעו לאמר - שתיה, התקף לב וכו'.. היום אומרים "סטה מסיבה לא ברורה מנתיבו...") וכו'. האם לדעתך יש קשר בין הדברים? אני שואלת כי אני מרגישה באופן מאוד משמעותי את ההאצה בתופעה הזו (ואנחנו כבר בסוף 2008... כלומר נותרו 4 שנים בלבד!). ועוד שאלה: האם מי מאיתנו (במצב של מודעות) יכול לדעת מראש שנשמתו עלולה לעשות את הבחירה הזו? ואם כן, האם יכולים להיות סימנים קוסמיים מוקדמים שניתן לשים לב אליהם כדי למנוע זאת ובכ"ז לנצל את תקופת החיים הזו לסיים תהליכים (למקרה שהנשמה לא סיימה תהליכים ופשוט בוחרת לעזוב בגלל שזה לא הולך לשומקום)? איך אדם מודע יכול לדעת שסיים תהליכים (אחד שלא מתקשר, לפחות לא בצורה מודעת
), או שמיצה נושא מסויים? שאלות קצת מבולבלות, אני יודעת - מקסימום, תנסי לכוון אותי ואדייק יותר. תודה יקירה והמשך יום טוב! דגנית

רותי 11

New member
ברור שיש קשר

הרי כל הזמן חוזרים על זה שיש הרבה נשמות שממהרות לעזוב ולחזור מחדש כי אין זמן בבריאה והם רוצים להספיק לסיים דברים וכאשר הם מרגישים שהם לא מצליחים לעשות את זה כאשר הם מרגישים שהם מסתובבים סביב הזנב שלהם אז הם ממהרים לצאת. לגבי מוות באסונות גדולים הרבה נשמות בוחרות בזה כי זה בעצם נותן להם מעין איחוד תיקים ומקצר להם המון תהליכים או יותר נכון מסיים להרבה אנשים תהליכים וככה הם מסיימים הרבה בבת אחת בלי לחזור שוב ושוב. אדם לא יכול לדעת מראש משום שבדרך כלל הנשמה לא נותת לנו סאמת סימנים של פתחי יציאה למעט כמובן במצבים של מחלות. אנחנו יכולים לשים לב לדברים אחרים אבל בדרך כלל רואים אותם רק בדיעבד. החשוב הוא לשים לב לשיעורים שלנו ולסיים אותם ולא למרוח אותם אם חלילה אנחנו חולים לבדוק את הסיבות לכך הסיבות המודעותיות כמובן כדי לא למשוך זמן ולהגיע לפתח יציאה קרוב. לרוב אפשר לדעת שמיצינו דברם מסויימים בזה שרווח לנו משהו באותו נושא שזה כבר לא מעניין אותנו או שזה פשוט חלף ולא נמצא בחיים שלנו.

תוכלי להרחיב בעיניין "איחוד תיקים"?

מה זאת אומרת, ואיך זה מתקשר לסגירת מעגלים? האם מדובר באיחוד תיקים וסגירת מעגלים ברמה האישית או הקבוצתית (בקרב עם, מדינה או כל ישות גלובלית?) איך אסונות המוניים מתקשרים לאיחוד תיקים וסגירת מעגלים? המון שאלות, אהה

רותי 11

New member
איחוד תיקים ברמה האישית

אותו אדם עושה למען הכלל משהו שיכול לעזור לו לסגור דברים בדרך כמובן שזה מאוד אינדבדואלי וכמובן כמה תיקים יש לו לסגור ושוב זה הכל מבחירת הנשמה עצמה

fairy19

New member
שאלה=]

היי =] הנושא הזה מאוד מלחיץ אותי משום מה.. האם זה הגיוני שנשמה תיתקע בעולם בגלל שלאדם יש מה לעשות?.. כי למשל אני לפעמים חושבת על זה ...ואם הנשמה שלי תרצה לצאת ב- 2012 שזה כלכך קרוב..אני עצמי לא מרגישה מוכנה לזה... יש דברים בעולם הזה שאני רוצה להספיק ואני פשוט נלחצת כשאני חושבת שיש מצב שאני לא הספיק אותם כי התאריך הוא כלכך קרוב..

Mandy18

New member
שמתי לב שהרבה מפורסמים מתים לאחרונה

אפשרי שהם מתים כי הם סיימו את העבודה שלהם ולא בגלל שהם מרגישים שהם לא יכולים לסיים את הדברים שלהם?

רותי 11

New member
ברור- לא כל מוות הוא בגלל

שלא מוצאים את עצמנו כאן יש פשוט מקרים כאלה זה הכל

למעלה