הי קרן

• פותח הנושא dazy2
  • פורסם בתאריך

dazy2

New member
הי קרן

שמי שירלי , תאריך לידה 9.2.74 רציתי לדעת אם השנה צפויה לי היכרות שתוביל לקשר רציני. (נפרדתי לפני שנה מבן זוגי) תודה

ישנם הזדמנויות השנה

אך מאוד תלוי מה תבחרי לעשות איתם . מצד אחד ישנם פחדים וחששות אשר מונעים ממך לקבל החלטות ולקחת צעדים ומצד שני ברגע שנקשרת קשה לנתק. הפחד משינויים לא ממש נותן לך יכולת להיפתח ולזרום ועל זה יש לעבוד . כי יש פוטנציאל ותלוי עד כמה תעזי לממש אותו . בברכה,קרן

dazy2

New member
המשך

נומרולוג מסויים אמר לי שיש בינינו קשר חזק,האם זה נכון?

dazy2

New member
קצת תמוה בעיני

שללא השם שלו ניתן לראות זאת, כבר שמעתי זאת ממספר נומרולוגים,ביניהם גם קבליים. לא ברור לי איך נומרולוגיה יכולה לומר דבר והיפוכו...תודה בכל אופן.

ישנן הרבה שיטות וכל אחד

רואה בדרך אחרת . אין קו אחד או דעה אחת . זה כמו שיש הרבה רופאים ורק מספר מועט מהם הינם מומחים ברפואה . ישנם הרבה נומרולוגים , וכל אחד מדבר מתוך הנסיון שלו והמומחיות שלו . אני לא מתיימרת לקרוא לעצמי קבלית ואין לי מושג מי זה קבלי אנשים מקובלים בימינו נמצאים במחתרת וכמעט שלא ניתן להגיע אליהם . נומרולוגיה קבלית = לא קיים דבר כזה . ישנה נומרולוגיה לפי הראיה הקבלית וזה אומר שמשתמשים בנוסחאות שנלקחות בהקבלה ומתאריך העברי שלנו . הקשר בינכם אופיין בתקשורת,תנועה ,דיבורים ושינויים ולכן בין היתר לא נראה חזק. זכותך המלאה לא לקבל את דבריי . אני יודעת את מה שאני יודעת ומכאן אני מדברת . לא עושה השוואות בין נומרולוגים אחרים . אני יודעת מי אני , ומה אני יודעת. בברכה,קרן

למעלה