הי קרן

Jessio

New member
הי קרן

רציתי לשאול מתי אני צפויה להיכנס מהתקופה הרעה? רוב הזמן אני מוצפת במחשבות ורגשות רעים, חסרה לי אהבה בחיים, מרגישה בודדה לפעמים ..זקוקה לחברה טובה לדבר איתה ולא מוצאת.. נולדתי ב1.12.07. האם את רואה שלא הולך לי? מתי זה יעבור?

אוקיי :

דבר ראשון אני מאוד מבינה אותך ... את עברת שנה לא קלה בה ישנה הרגשת תקיעות וכבדות וכלום לא הולך בחיים ואת מתה ליצור שינויים ולא ממש מסוגלת ויכולה ומצד שני לא ממש יודעת מה את באמת רוצה ולכן זהו מצב די מתסכל . החל מיום הולדתך את נכנסת לתקופה שבה תתחילי להרגיש יותר טוב ותוכלי ליצור שינויים לטובה אבל... עלייך לעבוד על תלותיות ,פסימיות ,אהבה עצמית,קבלת החלטות וספקות שמלוות אותך והקושי בלקבל החלטות , את עדיין צעירה ולכן ישנה דרך את לגיבוש עצמי ומציאת הזהות האותנטית שלך נסי למתן את כל המחשבות הרעות ולא חיוביות ונסי למתן את כל המלחמות שאת מנהלת בתוכך ודעי לך שחלק מהבידוד או התחושות שאת מרגישה נובעות ממצבי הרוח ומהרגישות שלך . בהצלחה , קרן

Jessio

New member
קרן ..

ואו את מדהימה. אני מסכימה עם כל מילה ומילה. אני מנס בעצמי לגלות מה מפריע לי .. ואת אמרת את זה בצורה הכי ברורה שיש. תודה לך, את מקסימה
זה בהחלט יעזור לי לעבוד על האישיות שלי, ולהיפטר ממחשבות פסימיות. קלעת בול בכל מילה. אני המומה ... את חושבת שכדאי לי לפנות לייעץ פסיכולוגי ? אני באמת רוצה להיפטר מהמחשבות השליליות שהמציפות אותי. תודה מתוקה

את יכולה בהחלט לנסות טיפול

או עזרה פסיכולוגית העיקר להוציא הכל החוצה ובמקביל , לעבוד על מודעות עצמית . בהצלחה,קרן

למעלה