הי קרן

zינה

New member
הי קרן../images/Emo20.gif

לפני שבוע וחצי קבעתי תור דרך המחלקה באיכלוב (אחרי שבמכבי נאלצתי להמתין למעלה מחודשיים לתור..) היום, פתאום... התקשרה מישהי מאוד נחמדה וניפנפה אותי בטענה לא ברורה שלא מתקבלים חולים חדשים עד לעוד חודשיים אלייך. והתעקשו לנתב אותי לרופאה אחרת במחלקה. מה הקטע?? למה ניפנפו אותי??

זה בגללי

אני יוצאת לחופשה בגלל בעיה רפואית ב-25 לחודש, לא ידעתי מי קבע תור, אבל כשהיא אמרה לי שיש לי פציינטים חדשים ביום ו' ה-22, בקשתי שתבטל אותם כי לא הרגשתי שאני יכולה להתחיל עם פציינט חדש יומיים לפני שאני יוצאת לחופשה ולא אוכל להבטיח רציפות. אז בקשתי ממנה שתקבע לאנשים הללו תור למישהו אחר שלא יעלם אחרי יומיים. הבעיה היא שעד אז בגלל כל החגים והעובדה שדחסתי חולים שהיה לי חשוב לראות לפני שאני יוצאת, המרפאות שלי די מלאות. האמת היא שזה בשקט יכול לחכות חודשיים. אני יודעת שאת לא שקטה אבל הקורטיזול הגבוה תחת דיאן זה ממש לא מדאיג. אז תחליטי את. אם נורא חשוב לך לראות אותי דווקא, אז אולי תתעזרי בסבלנות ולא חשוב איפה אראה אותך (אגב במכבי נדמה לי שכרגע התורים כבר לפברואר), ואם זה נורא דחוף לך, אז אני יכולה להבטיח לך שבמחלקה שלנו תזכי לטיפול מעולה, ואוכל גם להיות מעורבת גם לא אני רואה אותך ישירות. זה לא היה סתם ניפנוף, עכשיו את יודעת הכל.

zינה

New member
../images/Emo5.gifאוי עכשיו ממש לא נעים לי

שבאתי בטענות, את מקסימה ואני כנראה התרגזתי ללא כל בסיס... אגב, הקורטיזול לא מדאיג כלכך בעיקר לאחר שנתת לי תשובה. מה שכן מדאיג זה האם יש קשר ללחץ דם ומה עושים שם. קבעו לי תור בסופו של דבר לרופאה בשם יונית. ליום שישי הקרוב, מקווה שיהיה בסדר בסוף בכל מקרה , תודה גדולה שוב!!

את בטוחה שליום שישי הקרוב?

מדובר בד"ר מרקוס. את בטוחה שמדובר ביום ו' כי בדרך כלל היא לא רואה חולים בימי ו'. בכל מקרה אם תשלחי לי את שמך במסר אישי אדבר איתה קודם לכן ואספר לה מה שקרה. אגב כשאחזור מחופשת המחלה שלי (אני לא אהיה כמה שבועות), אני ברצון אמשיך איתך. אגב. את באמת רפתנית? איפה את עושה את זה?

למעלה