היי ציפי... קצת קשה לענות על השאלה
שלך מעוד כמה סיבות וביניהם הסיבה ש-LSD איננו מוכר כתרופה לכן אין מידע על אינטרקציות של LSD עם תרופות אחרות. אבל כשמדובר ברואקוטן וב-LSD נדלקת לי הנורה של ההפרעות הפסיכיאטריות. היות ו-LSD יכול לגרום לפעמים לדכאונות ואף לפסיכוזות, יכול להיות שהמשתמש עצמו כבר סובל מהן, וקיים סיכוי מסויים שרואקוטן יכול להחמיר מצבים אלו ואף מתועדות מחשבות על התאבדות עקב השימוש ברואקוטן. לכן לא מומלץ ממש להתשמש בשתיהן על רקע עובדות אלו. זוהי אף אזהרה שכתובה בעלון לצרכן להמנע משימוש ברואקוטן אצל אנשים שסובלים מבעיות נפשיות של דכאון ובעיות פסיכיאטריות. המלצתי לכם להיוועץ עם הרופא שוב ולספר את העובדות כמו שהן. מן הסתם אם החבר סובל מבעיות פסיכיאטריות הרי שלחלוטין לא מומלץ שימוש ברואקוטן ואני בטוח שגם הרופא ימנע ממתם הטיפול. אינני בקיא בתחום של גמילה מסמים ולכן אין לי מידע מוחלט בעניין, אבל בכל מקרה חשוב שתבהירי לו מה ההשלכות הגרועות שיכולות לנבוע מ-LSD. LSD יכול לגרום לטריפ גרוע ולהחמיר הפרעות נפשיות ואף ליצור חוויות לא נעימות אצל האדם. אסור בהחלט לנסוע ברכב במהלך טריפ ולא להתעסק עם מכונות. אלו עובדות שאני יודע שכמעט כל משתמש בסמים מודע להם אבל בכל אופן זה לא משנה להם אלא החוויה הרגעית והטובה שהם מפיקים מהסם. בעבר היה שימוש בסם בבתי חולים לחולי נפש אבל הוא הופסק והיום LSD מוגדר כסם מסוכן לכל דבר וכמובן שהוא גם מחוץ לחוק. על רקע ההפרעות הנפשיות שיכולות לצוץ משתי החומרים, גם LSD וגם רואקוטן, הייתי ממליץ שלא להשתמש בשתיהן ביחד ולחזור ולדון בעניין הזה גם עם הרופא ולחפש מסגרת לחבר ולעזור להגמל מ-LSD. מקווה שעזרתי הפעם כשהיית יותר ספציפית, ומאחל שהחבר יצא מזה במהרה
בברכה,