הי קדימה לאילת

הי קדימה לאילת

לאנשי הפורום, בסוף שבוע הקרוב, שותפי לפשע ואנוכי מבצעים גיחה לצלילות טכניות. אתם מוזמנים להצטרף למשא. אם וישנם לפחות 2 מצטרפים לצלילה ביום שבת נוכל לארגן יציאה לאתר יעלה! אנא עכדנו אותנו בדואר או בפורום. וכמו שאומרים The more..the merryer בועות שחורות.

pilovich shahaf

New member
בועות שחורות שלום לך....../images/Emo139.gif

מראש אני מאחל לך צלילות טובות מהנות ובטוחות לכל צלילה שתחליטו לעשות. ברשותך אבקש להאיר את עינייך, לאור מה שכתבת "...ביום שבת נוכל לארגן יציאה לאתר יעלה!.." סוף ציטוט, מאחר "והיעלה" נימצאת בעומק של 44 מטר +/- [גאות ושפל] בכלל ומזרחית למצוף העומק בגנים היפנים בפרט, ז"א שהאתר נימצא באזור שייט בכלל ונתיב הצוללת הצהובה בפרט, למיטב ידיעתי אין אישור לצלול שם בכלל. אני מציע לך לארגן את הצלילה הזו במסגרת מועדון צלילה שברשותו סירת צוללים, אשר יבקש אישור חד פעמי לצלול "ביעלה", את האישור עליך למיטב ידיעתי והבנתי לבקש מאת מנהל שמורת האלמוגים ומאת המפקח הימי, בכל מיקרה לא לשכוח דגל צוללים על פני המיים כל זמן הצלילה. אני מאחל לך חופשה נעימה וצלילות סבבה. מבחן התוצאה. פ"ש.
אם יש לך עוד שאלות בנושא הנ"ל ובכל נושא בכלל אשמח לענות.

סופ"ש באילת

תודה שחף, ראשית, היה אחלה סוף שבוע וצלילות מדהימות נראו בשטח א.הסקיפר ו 3mix כולל אסף. לגבי מטרתי הנעלה לרדת ליעלה, היתה למצוא שותפים לסירה משותפת...תודה להמלצות ולעזרה ,אכן צריך אישור מיוחד עקב המיקום אשר מוגן ע"י שמורת האלמוגים... לבסוף לא ביצענו שם את הצלילה אך "Will be back baby" . בועות שחורות

למעלה