הי צריכה עצה

תות1975

New member
הי צריכה עצה

יש לנו בעיה בזוגיות מה ניתן לעשות בבית? (למרות שהוא כבר לא בבית...)

היי תות1975 ../images/Emo39.gif

נזכרת קצת מאוחר... אם הלך, סימן שאינו רוצה... ספרי קודם כל מה מצבך, האם נישאתם, חייתם ביחד מה המצב היום, הפרידה סופית, רוצים לחזור, מישהו כן ומישהו לא? למה את מתכוונת כשאת אומרת "יש לנו בעיה בזוגיות"? אני כבר רואה שאין זוגיות, כי הוא איננו... בקיצור, הוסיפי פרטים אי אפשר לתת תשובות באויר יום נעים

תות1975

New member
אז כך:

אנחנו 7 חודשים ביחד יש לנו תאריך חתונה למאי 2004 שנינו אוהבים אבל יש בעיות תקשורת כרגע הוא נמצא בקורס בתנאי פנימיה. הוא לקח חל מהדברים שלו. לגבי המשך? לצערי אין לי תשובה לזה אנחנו בנתיים נתנו אחד שני חופש לחושב..... עוד פרטים?

עשי סדר בבית, זרקי דברים

שלא השתמשתם בהם, חפצים נגדים נעלים מתנות וכל מה שאפשר להוציא. באזור דרום מערב של הבית הצביב תמונה שלכם מחובקים (אם יש) או צוחקים ביחד או כל דבר אחר שיש לך מהשנה האחרונה שיראה לך את שניכם ביחד... אפשר להציב שם גם שני נרות ורודים בזוג, או כל דבר בזוג שאת אוהבת רק לא חיות, או צעצועים ילדותיים... מה את רוצה שיקרה?

שושנת הרוחות../images/Emo121.gif

גם אם אין מצפן תראי מה תעשי: תראי בבוקר איפה השמש זורח-שם המזרח.(ותעמדי עם צד ימין שלך אליו) 180 מעלות (ממש מול)-זה המערב (שהוא בצד שמאל שלך) עכשיו כשאת עמודת ככה-מולך זה צפון ומאחוריך זה דרום. עד פה ברור? אז את עומדת עכשיו במרכזה של שושנת הרוחות-שהיא כאילו צלב.(90 מעלות) תעבירי עוד שני קוים שיחצו ל45 מעלות והקו שבין מערב (צד שמאל שלך) ובין דרום(האחורה שלך)-פונה לדרום מערב וזה הכיוון..... אנסה לחפש לך תמונה שתמחיש עוד יותר טוב....

הנה מצפן

אחד.....הקוים המאוזנים והמאונכים הם צפון-דרום -מזרח-מערב והאלכסוניים זה (מ"שעה"12 וימינה)צפון מזרח, דרום מזרח, דרום מערב, צפון מערב..

תות1975

New member
סליחה הבנתי..../images/Emo163.gif

עכשיו אני רוצה לחדד. לפי התאור זה יוצה הסלון/ מטבח. אני יכולה לשים שם איזה דובי שהוא נתן לי? (אני מזכירה- הוא עזב את הבית...) תודה וסליחה על הטירטור

תותי, בוקר טוב

דובי זה של ילדים... אם את רוצה זוגיות של ילדה זה דובי יעשה טוב...אולי... בהועדה הקודמת כתבתי לך שהסמלים לא יהיו ילדותיים... עדיף לשים את סציל הזוגיות בסלון יום נעים

היי. ראיתי שהמלצת לשים תמונה משותפת

באיזור הדרום מערבי של הבית. זה יכול להיות קיר כלשהו ? כלומר - חשוב אם זה סלון או חדר שינה ? (הזוגיות אצלי בסדר - עם עליות ומורדות אבל תמיד יש מקום לשיפור ..) שאלה נוספת - משום מה אני מאוד אוהב פרות. כלומר בובות פרה, כל מיני שטויות שקשורות לפרות. שמעתי פעם שזה חיה שמסמלת קריירה, לא יודע כמה זה נכון. בדירה, בסלון בעיקר, מפוזרות פרות מספר מפרווה, כלב אחד שבת זוגתי הביאה, ועוד כמה חיות :) האם זה מוגזם ? זה עושה לי טוב לראות אותם ..זה "חמוד" כזה. השאלה אם זה לא חסם אנרגיה כלשהי.

זה יכול להיות בכל אחד מהמיקומים

שציינת, חדר שינה או סלון חיות אינן מומלצות כסמלים של שום דבר חוץ מהחיות הסיניות המתולוגיות, הצב, הדרקון, ציפור האש הנמר ועוד וגם הן, מומלץ שתהיה רק אחת מהן בבית יחד עם זה, אם הכל בסדר בחייך, יש אהבה, פרנסה, עבודה, בריאות וכל מה שאתה רוצה... והפרות עושות לך טוב...אז...תהנה!

תות1975

New member
הי

התמונה הזאת תויה בחדר השינה בצד המזרחי זה טוב? התמונה בסדר?

למעלה