הי! צריכה עזרה

יעל3

New member
הי! צריכה עזרה

מחר זוג חברים שלנו מתחתן ואני מחפשת להם רעיון למתנה (ולא צ´ק). הקטע הוא שהבחורה היא כרגע בחודש השמיני להריונה - נתון שיש להתחשב בו. כל רעיון למתנה יתקבל בברכה!!!

לדעתי המתנה צריכה

להיות עבורם, כי הם מתחתנים, עוד חודש
הם יקבלו מספיק דברים שנוגעים לצאצא/ית החדש/ה. לכן דווקא בגלל זה הייתי קונה משהו מיוחד עבורם. משהו מיוחד לבית אולי? אני לא יודעת מה סדר הגודל של מחיר, אבל אולי הייתי קופצת לטולמנס וקונה משהו ממש מיוחד (מסוג הדברים שאדם לא קונה לעצמו), או אם את בכיכר במידנה- אז יש גם את בלו בנדנה, שיש להם דברים מדהימים (יש את שתי החנויות גם באיזור תעשיה של הרצליה פיתוח). שוב, המחשבה מאחורי זה היא פחות על הפרקטיות, זאת גם, אלא יותר על היוקרה והיחודיות של דברים שלא רואים כל יום. מה סדר הגודל של המחיר?

danonit

New member
קצת יקר...

אבל לדעתי מצלמה דיגיטלית זאת המתנה האידאלית, במיוחד לאור בוא הצאצא בקרוב. אולי אתם יכולים לקנות ביחד עם עוד זוג חברים... עוד רעיון - אופה לחם.

נופר30

New member
מעבד מזון ( אם אין לה )

זה בא יחד עם בלנדר ויש במחירים סבירים ( בין 500-1500 ש"ח) משהו נחמד לבית כזה פלצני שלא הייתי מעיזה לקנות בעצמי ורעיון שאנחנו קיבלנו אבל קצת מאוחר לדעתי להכין אותו זוג חברים שלנו קנו קופסא מעץ עם בקבוק יין יקר ושתי כוסות יין יקרות מאוד + פותחן יין ממתכת עם הקדשה מילאו את הקופסא ביין כוסות עוגיות דברים טובים ונרות וגפרורים וזה חיכה לנו בחדר של המלון על המיטה כשהגענו ( לחתונה הם הביאו רק ברכה יפה ) אחת המתנות היפות ביותר שקיבלתי ונהננו ממנה עוד תקופה ארוכה אחר כך

יעלי2

New member
הצעה והערה ../images/Emo62.gif

אני חושבת שאם כבר מתנה אז מצעים. יש מצעים איכותיים ומיוחדים (משי, כותנה נהדרת או פלנל), יש מצעים מיובאים ובכלל המחירים הם בסדרי גודל של כ 400-600 ש"ח ויותר בכיתן (הכי איכותיים). שמים פתק החלפה וזה גם שימושי וגם יפה. לגבי ההצעה של נופר. המתנה שנופר ובעלה קיבלו היא מתנה מאוד מושקעת והיא הוגשה לאנשים הנכונים. זוג שיודע להעריך 2 כוסות יין יקרות עם מה שהגיע איתם. אני חוששת שלא כל אחד יידע להעריך מתנה איכותית כזו וממליצה לך לחשוב טוב מי מקבל את המתנה ולבחור מתוך ההצעות מה שהכי מתאים להם. אני בעד שאם מביאים מתנה ולא כסף שהיא תהיה מתנה מוערכת על ידי המקבלים.

יעל3

New member
תודה רבה!!!!!

המחיר שאנחנו מתכוונים להשקיע הוא בין 500-1000 ש"ח ויתכן שנצטרף כמה אנשים ביחד כך שהרעיון של מצלצמה דיגיטלית בא בחשבון... גם הרעיון של היין והכוסות - הם אכן יודעים להעריך דברים כאלה. לגבי התינוק אז באמת עדיף להשאיר את המתנות האלה לאחר הלידה. בכל מקרה קיבלתי מספר רעיונות שנראים לי טובים. אני אבדוק את האפיקים האלה. תודה...

אתי@

New member
אם תהיו כמה אנשים

אז תוכלו אפילו לקנות מכשיר חשמלי כלשהו שחסר להם, כמו מיקרוגל, DVD וכו´. הכל תלוי במס´ האנשים שתהיו.

שוני3

New member
אולי שידה לחדר השינה

או ארגז ענק מעץ שיכול לשמש לאחסון של סדינים ושמיכות.

הבלנדר על המקל

יש לחב´ בראון מן בלנדר כזה ב"מקל" שאת יכולה להכניס את הבלנדר לסיר ולטחון את המרק, כמו כן יש את זה בכמה אפשרויות קנייה, כזה בלנדר עם כוס למילק שייק, ועם מג´מיקס קטן שאפשר לטחון בו ירק (שמיר ופטרוזיליה ושום) וגם אפשר לקצוץ אגוזים וכו´, יש כזה שיש לו גם מקצף, אפשר לעשות קצף של ביצים (מחלבונים). זה עולה בסביבות ה-300 שח. מומלץ מאד.

פוף גדול

יהיה טוב גם לבית וגם נוח להנקה. (או כרית הנקה שטובה גם לישיבה מול הטלוויזיה)

אולי סוף שבוע בצימר או מצפה הימים

או יערות הכרמל, אם מתארגנים כמה חברים

למעלה