הי פרידה

anna_sh

New member
הי פרידה../images/Emo24.gif

כותבת לך מתל אביב!! מצאתי דירה, התחלתי לעבוד, הכרתי אנשים נחמדים ומקווה שימשיך להיות טוב. רציתי לשאול אם את מכירה מורה לטארוט בתל אביב? בא לי ללמוד דברים חדשים ולהתפתח לכיוונים שונים. יש לי שכן נחמד וחמוד (אני כותבת מהמחשב שלו והוא מכתיב לי
) והוא רוצה לשאול שאלה. הוא משתתף כמציג בפסטיבל "טעם העיר" מ-27 עד ה-30 לחודש ויש לו חשש שלא יגיעו אנשים בגלל המצב הבטחוני. אז איך יהיה? האם הארוע יצליח? ועוד שאלה: האם הוא יתחתן מתישהו בחייו? שמו גדעון, ת. לידה 6.12.60 סוף שבוע נעים שיהיה לך

F r i d a

New member
אנה - איזה יופי!!!

אני שמחה וגאה בך על האומץ וההסתגלות! אני מכירה מורים ותתקשרי אלי ואגיד לך. בנוגע לידיד - הארוע השנה יהיה פחות מוצלח משנים עברו, גם בגלל פחות מציגים וגם בגלל כמות מעטה של אנשים ביחס לעבר אבל אולי יש גם נקודות חיוביות - היתרון יהיה בכך שלאנשים יהיה שם יותר מקום, לא תהיה התנפלות ואנשים יוכלו להנות באמת מהאוכל... כל מציג יוכל לקבל את תשומת הלב הראויה לו באמת, ונראה שהפרוייקט הזה חשוב. בנוגע לשאלה השניה - נראה שהוא צריך להבין מה הוא מחפש ומה הוא באמת רוצה לעצמו... חתונה זה לא הקטע, הוא זקוק לרומנטיקה, להתאהבויות ולכל מה שמסביב.

anna_sh

New member
תודה פרידה

באמת היה פחות אנשים השנה, אבל העסק הלך טוב. לדעתי, זה בגלל שאני עזרתי לו
. כמו שאמרתי, אני מתחילה לעבוד בחברה רצינית, האם תוכלי לבדוק איך ילך לי שם? האם אסתדר? אני קצת חוששת. בקשר ללימודי טארוט, מה מספר הטלפון שלך? אנה, 24/02/77

למעלה