הי עינת!

ללי1

New member
הי עינת!

מה שלומך? אני מקווה שנרגעת מהסערה (אני לא אגיד איזה אבל תיכף תדעי..) זוכרת שרציתי לשאול אותך משהו ושלחתי לך מסר? (עכשיו את יודעת?) בכל אופן, אני מקווה שהענינים נרגעו ואני חוזרת על שאלתי: בעלי ואני אנשים סוערים למדי שחווים נישואים די סוערים, מסיבות שונות ובעיקר אופי "קשה" משני הצדדים. רציתי לשמוע מה דעתך בענין. כמו כן, בעלי פתח עכשיו עסק חדש ורציתי לדעת, שוב, מה נראים לך סיכויי הצלחתו- שמותינו אני 3114 תאריך לידה 20-4-68 שמו 221 תאריך לידה 23-10-73 משפחה 362 זוכרת?... תודה!

עינת

New member
היי ללי ../images/Emo8.gif

סערה? איזה סערה?
האמת היא שסוף סוף היא מתחילה להרגע,בימים האחרונים. אני שמחה שכתבת את השאלה בפורום ובכך הקלת עלי
. אכן אני רואה בברור את הקשיים בחיי הנשואים שלכם,שני עקשנים שלפעמים הולכים עם הראש בקיר.עוד בעיה שמשתקפת באופן מיידי מהשם של כל אחד מכם בנפרד ושניכם ביחד הוא ששניכם עצבניים מאוד ופועלים באימפולסיביות.הרגש הוא זה ששולט בכם.המלצה חמה מאוד לשנות שם משפחה כיוון שהשם המלא של כל אחד מכם יוצר הרבה בעיות. לגבי העסק של בעלך,איני יודעת מה סיכויי ההצלחה כיוון שאין בידי את כל הפרטים ואני גם זקוקה לבדיקה מעמיקה (שיכולה להתבצע רק בפגישה אישית),יחד עם זאת עלי לומר לך כי מאוד מתאים לבעלך לעסוק במסחר ועל פי נתיב הגורל שלו נראה שגם יעשה חייל בעסקים(ואיני מתכוונת דוקא לעסק הספציפי הזה). בהצלחה
שפע ו
עינת

ללי1

New member
הי עינת!!!../images/Emo24.gif

תודה (מאוחרת) על תשובתך!! מאוד שמחתי לשמוע על הרגיעה שאת רואה, והמספרים לא שיקרו לך בנושא האימפולסיביות (וזה שהוא עצבני אני יודעת, אבל אצלי זה כנראה חדש. מדבק?) הייתי מאוד מאוד שמחה להביא אותו (ואותי) לייעוץ, רק שהוא לא יבוא, מכירה אותו יותר מדי טוב. בנוגע לשינוי השם, זה ממש לא אופצייה שאני יכולה להציע (גם לא ממש רוצה האמת) האם יש איזושהיא "שיטה" לתקן בעיית שם ללא שינוי ממש? ועוד שאלה (אני מקווה שתראי את ההודעה הזו) איפה אפשר ללמוד עוד על נומרולוגיה? ועוד אחת (אחרונה) האם את יכולה לראות איזהשהוא כיוון עבודה וקריירה אצלי? מאז שאני בבית נראה לי שסיכויי החזרה שלי לעבודה הולכים ופוחתים.. להזכירך שם 3114 תאריך לידה 20-4-68 משפחה 362 תודה ונשיקות!

למעלה