הי עינת

יאפ

New member
הי עינת ../images/Emo45.gif ../images/Emo131.gif

הי עינת פורום מדהים ותענוג לראות איך את עונה לאנשים. הייתי רוצה לשאול לגבי לימודים. אני רוצה ללמוד תחום חדש ומתלבטת, הכנסה לעומת הנאה. אשמח אם תכלי לומר לי כיוון המתאים לי לדעתך שמי-1814 מש- 1224 18113 תאריך- 24/1/1973 אודה לך מאוד על תשובתך
שפע ו
יפית

עינת

New member
היי יאפ ברוכה הבאה ו ../images/Emo51.gif

כל המקצועות שקשורים לאמנות,דיפלומטיה ורצוי שיהיה הרבה מרחב אישי. יחסי ציבור אופנה תעשיות יופי אומנות-גלריה אדריכלות כתיבה הוראה מלונאות ו...פוליטיקה-התברגות קלה.
שפע ו
עינת

יאפ

New member
הרבה תודה עינת ../images/Emo42.gif ../images/Emo65.gif

עינת תודות לך
. ראיתי שכתבו ושאלו לגבי שמות המשפחה לאחר הנישואין רציתי לשאול לעצתך, אני משתמשת בשני שמות המשפחה, (ש.משפ´ שלי ושל בעלי) לפני נישואי נקראתי ש.פרטי 1814 משפ´ 1224 ש.משפ´ בעלי 18113 מה דעתך על השימוש בשני השמות, האם אחד מהם עדיף לי? ת.הלידה 24.1.1973 אם תוכלי לענות לי על כך אשמח מאוד ושיהיה לכל באי הפורום שבת שלום, סופשבוע נעים ומהנה

עינת

New member
היי יאפ ../images/Emo92.gif יקירה

מאוד לא הייתי ממליצה לך להשתמש בשני שמות המשפחה כיוון שהם נותנים 15 בדו-ספרתי והשילוב עם מזלך האסטרולוגי שמספרו 4 הוא שילוב מסוכן.
שפע ו
עינת

יאפ

New member
היי עינת ../images/Emo5.gif ../images/Emo39.gif

הי עינת, קודם כל , תודות
קצת נבהלתי, מדוע מסוכן? ועל אילו מבין השניים היית ממליצה? נעוריי- 1224 מנשואי- 18113 פרטי- 1814 לידה 24.1.73 מקווה שאחד מהם יהיה מוצלח,
שפע ו
לך ולכל באי הפורום שבת שלום

עינת

New member
יאפ ../images/Emo12.gif

למה את מבוהלת? בסך הכל התרעתי בפנייך מפני סכנה בנשיאת שני השמות בכפיפה אחת,והרי יש דרך לשנות זאת לא? הסיכון הוא שהמספר 15 בכפיפה אחת עם המס"4 של מזלך האסטרולוגי חולש על רמות נמוכות בתורת הנסתר. הן שם נעורייך והן שם משפחתו של בעלך מתאימים לך כל אחד בנפרד,אך שמו של בעלך יצור אצלך נטיה לשים חייץ לרגשות ולכן הייתי מעדיפה שתשארי בשם נעורייך,אלה אם כן תהיי מודעת למה שהשם החדש מעניק לך ותפעלי מתוך מודעות.
שפע ו
עינת

למעלה