הי עומר

הי עומר

אני מעוניינת לשאול בהסכמתה של מישהי קרובה אלי למענה. יצא לה להכיר מישהו באיזה מקום . לאחר מכן יצר עימה קשר והזמין אותה לשוחח עימו . היא הבריזה בחשש שמה שהוא רוצה זה.......ותו לא. היא רוצה לדעת מה כוונותיו. שאלתי בשבילה. מה צ' רוצה מ-x? כלומר כוונותיו. אלגיז איסה ווירד האם צ' רוצה סטוץ? (סליחה מראש) האגאלאז ת'יוואז אינגוואז האם להמשיך עימו את הקשר? ת'יוואז פהו ת'יוואז מקווה שזה בסדר... תודה מראש.

אוקיי...

1. קשה לי לדעת אם הוא רוצה רק ...., אבל אני יכולה להגיד שהוא טיפוס די תלוש, שמחפש מישהו שיגרום לו להרגיש קצת יותר יציבות. ההופעה של ווירד בתיחה הזאת מראה, שהכל אפשרי איתו, הכל תלוי באיך הדברים יתפתחו... 2. לא ברור אם הוא רוצה סטוץ, ניראה לי שהוא לא סגור על זה. אני חושבת שהוא מאוד מאוד חשוף רגשית, אולי בודד, אולי מרגיש זנוח, אולי קשה לו בחיים ואולי הוא לא מקבל מספיק אהבה. מהמקום הזה, זה מאוד מפחיד ליצור קשר יציב, ולכן יש מצב שהוא מתקרב ובורח. זה משהו שצריך לקחת בחשבון. אני יכולה להגיד לך שאני ברחתי מבעלי פעמיים לפני שבסוף הצלחתי למצוא בעצמי את האומץ להישאר, ושגם הייתי בצד של מי שביקשה שלא יעזבו אותה אחרי סטוץ ויצא קשר מלא אהבה, ארוך, ומקסים. דעתי האישית (שאינה קשורה לרונים), היא שמה שהוא רוצה זה שלו, זו בעיה שלו. ייתכן שהיא תפגע מזה, אבל היא תפגע בטח לא פחות אם הוא ייצא איתה רק יומיים, או חודש, או שנה. ככה שסטוץ זה סיכון שאני אישית לא הייתי מפחדת לקחת. אין לדעת לאן החיים מגלגלים אותנו בסוף. סה"כ, נשמע ששניהם קצת פחדנים...
3. טוב, נשמע שזה לא יהיה קשר לנצח. יש מצב שזה יהיה סקס טוב, הם יבלו טוב ביחד, אבל זה לא יוביל ל"עד שהמוות יפריד". אבל זו לא סיבה לוותר על היכרות, על קשר, לדעתי. זהו... תמסרי לה הצלחה, ושאם יש אחד שמחכה לה שם, לפעמים צריך לקחת סיכון ולפגוש כמה וכמה עד שמוצאים אותו...

איזה כיף לקבל תשובה

כזו, אני ממש אוהבת לקרא, תודה על המאמץ... אכן גם לה היה נדמה שכך הוא רוצה. בכל אופן עדיין לא היו התפתחויות וגם היא נמצאת בקשר, וזה עוד גורם שהביא לרתיעתה ממנו. היה לי כיף ששיתפת אותי/נו במשהו אישי מהחיים, ואני מאמינה שתשובה טובה באה מנסיון (אין חכם כבעל נסיון) את האמת מזכיר לי משהו ממישהי קרובה שחשה ככה במערכת נוכחית של נישואים וקצת נכנסו לה "צ'וקים לראש" ויש לה צורך בספייס..אז מאוד הזדהתי בסיפור שלך עם משהו שאני רואה מהצד...ושוב תודה ענקית באמת באמת על התשובות היפות. תודה, תודה ,תודה. נ.ב.- גם על ה"במה" אני מודה לך! מכל הלב

למעלה