הי עומר

לי91

New member
הי עומר

שאלתי אם אפשר עוד שאלה,ענית שבודאי שאפשר ואני נעלמתי...דייקת ונגעת בפעם ההיא במה שכבר הרגשתי שעומד מאחורי הדברים.זה היה במקום.יש לי תחושה של פרידה קרובה,בסביבות 3-4 חודשים(לא אפרט כאן,תוכלי לראות בקודם ממי ולמה,ותביני למה אני לא מפרטת)וזו שאלתי-האם אנו נפרדות בקרוב ויצאו-מאנאז,האגאלאז,אורוז. שאלה נוספת-האם הסדנא שאני חושבת ללכת אליה מתאימה ותקדם אותי-פהו,אנסוז,ג'רה.תודה עמוקה על האמת והליווי והאנרגיות ששלחת לי.

אוקיי

מה שברור הוא שבטווח הקרוב יש תקיעות, אין התקדמות. לכן, דווקא לא ניראה לי שתהיה פרידה, כי פרידה היא הרבה פעמים התקדמות, לכיוון משהו שיותר מתאים... אולי תהיה פרידה שמבחינה רגשית תשאיר אותך "תקועה" ככה, לא פה ולא שם... ולגבי הסדנה - ניראה שהיא מתאימה לך ותקדם אותך מבחינה מקצועית. הצלחה...

לי91

New member
עומר יקרה

האם הבהרתי נכון-הפרידה מתיחסת לפרידה מהחיים בשל מחלה של מישהי מהמעגל המשפחתי הקרוב מאוד.השאלה באה כדי להספיק דברים,ללוות.תודה.

אוקיי...

כמו שאני חווה כזה סוג של פרידה, הוא ממש לא חייב להיות פרידה, הכל תלוי בהבנה ובחווייה את החיים. תני לי להבטיח לך, שפרידה מהחיים היא ממש ממש הדבר הכי רחוק שאפשר לדמיין, לפחות מהצב של זה שעוזב, מפרידה מאלה שאתה אוהב. בכל אופן, אם זה המצב, אז השיעור שלך יהיה עם העניין הזה, שתמצאי את עצמך תקועה ולא מתקדמת. אני לא יודעת מה להמליץ לך במצב כזה, אני יכולה רק להגיד לך, שכשאני נאלצתי להיפרד באופן הזה ממישהי שמאוד אהבתי, החלטתי ביני לבין עצמי שהמטרה שלי היא לא להתעצב כל פעם שאני נזכרת בה אלא לעבור את שלב העצב ככה שבסופו של דבר אוכל להיזכר בה ולהרגיש את האהבה שיש לי אליה. יש אנשים שאף פעם לא מסיימים לעכל את האבל, ואף פעם לא חוזרים להרגיש את האהבה. אני חושבת שזה הזמן לחשוב איך היית רוצה לעבור את האבל. אני כמובן לא שופטת, מבקרת או מסבירה איזו דרך היא טובה ואיזו רעה, רק מספרת לך מה היתה הבחירה שלי.

לי91

New member
הי עומר

תודה על תשובתך המפורטת,אני יודעת מתוך תחושה פנימית חזקה,שאנחנו נשאר מחוברות גם אחר-כך,במשהו עוצמתי שאינו קשור לעצב.עם זאת,אני מניחה שיהיו גם דמעות בהתחלה ועצב ,ששם בדיוק אבחר לאן לקחת את זה.לפני כחודש,כששאלתי אותך על משהו אחר,את הזכרת את ההתקדמות שלי בתיקשור וכו',דווקא בעקבות משהו עצוב,אני חושבת שהתקיעות היא ממש בחודש האחרון,וקשורה באמת לעיכול הידיעה ומציאת דרכי להתמודדות.נראה לי שכשזה יקרה,אבחר לצמוח גם עם הקושי.תודה ,נתת לי הרבה עוצמה ואור בתשובתך.

למעלה