אוקיי...
קודם כל, סליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן, השבוע התעסקתי בלי הפסקה בשיטה החדשה להכין רונים, הייתי מאוד עסוקה ומסוקרנת... תיכף אני אשלח תמונה. ניראה שהרון היחיד שיש להתעמק בו בקריאה שלך הפעם, הוא מאנאז. לא ברור לי, למה יצא לך כל פעם אותו קלף פעמיים? בכל אופן, הפע םהקריאה פחות דומה לשאר הקריאות, ומרגישה לי יותר "מהבטן". אז, בואי נתאמן ביחד על פירוש הקריאה הזאת. אני מבינה, ששני החשובים, הם מאנאז ווירד, כשהאגאלאז, הצטרף בסוף וניראה שהוא די ניחם אותך, כי דווקא אצלו הרגשת שאת מבינה להאן הדברים הולכים. מה המשמעות של מאנאז? מאנאז הוא האנשים שאנחנו מכיילים, משתמשים בהם בדרך להשיג את המטרות שלנו. המילה של הרון הזה היא "סוס", במובן שעזרה מבעלי חיים (שזה כולל אנשים) מסביבנו יכולה להביא אותנו למטרה שלנו יותר מהר, ככה שש שתי משמעויות לרון הזה - האחד - האם אנחנו משתמשים בכוח שאנשים, או בעלי חיים, מסביבנו יכולים להוסיף לנו, והשני - האם אנחנו מספיק ערים לצרכים של אלה שעוזרים לנו בדרכנו? מפני שאם לא, ה"עזרה" שאנחנו מקבלים תעלה לנו במחיר יקר מאוד, או שאולי כבר עולה. וירד, את יודעת, זה הרון של הגורל. זה רון שאין לי הרבה מה לפרש, המשמעות שלו היא סובייקטיבית ואינטואיטיבית. והאגאלאז... סופת ברד שמעכבת... מה את אומרת?