הי עומר ....

הי עומר ....

איזה רון מתאים לצבע של צא'קרת הגרון זה נאמר בהרצאה אך איני זוכרת וגם לא נירשם אצלי.... אני סובלת כרגע מדלקת בגרון וחום עולה ויורד...

אנסוז

מתאים לצ'אקרת הגרון. אם יש לך חום, אז איסה זה רון מאוד מקרר. הייתי בהחלט מנסה את שני אלה. מבחינה צבעונית - אנסוז הוא כחול כהה ואיסה הוא כחול בהיר.

עומר זאת אני שוב חחחחחחחח תקשיבי

הטלתי רונים הפעם בצורה שונה, באמת עצמתי עינים והתרכזתי וויתרתי על שליטה ותראי מה יצא ........ קלף ראשון, מאנאז קלף שני, מאנאז קלף שלישי ווירד קלף רביעי ווריד קלף חמישי האגאלז ......... אותו הכי הבנתי ......... מה זה אומר .......

אוקיי...

קודם כל, סליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן, השבוע התעסקתי בלי הפסקה בשיטה החדשה להכין רונים, הייתי מאוד עסוקה ומסוקרנת... תיכף אני אשלח תמונה. ניראה שהרון היחיד שיש להתעמק בו בקריאה שלך הפעם, הוא מאנאז. לא ברור לי, למה יצא לך כל פעם אותו קלף פעמיים? בכל אופן, הפע םהקריאה פחות דומה לשאר הקריאות, ומרגישה לי יותר "מהבטן". אז, בואי נתאמן ביחד על פירוש הקריאה הזאת. אני מבינה, ששני החשובים, הם מאנאז ווירד, כשהאגאלאז, הצטרף בסוף וניראה שהוא די ניחם אותך, כי דווקא אצלו הרגשת שאת מבינה להאן הדברים הולכים. מה המשמעות של מאנאז? מאנאז הוא האנשים שאנחנו מכיילים, משתמשים בהם בדרך להשיג את המטרות שלנו. המילה של הרון הזה היא "סוס", במובן שעזרה מבעלי חיים (שזה כולל אנשים) מסביבנו יכולה להביא אותנו למטרה שלנו יותר מהר, ככה שש שתי משמעויות לרון הזה - האחד - האם אנחנו משתמשים בכוח שאנשים, או בעלי חיים, מסביבנו יכולים להוסיף לנו, והשני - האם אנחנו מספיק ערים לצרכים של אלה שעוזרים לנו בדרכנו? מפני שאם לא, ה"עזרה" שאנחנו מקבלים תעלה לנו במחיר יקר מאוד, או שאולי כבר עולה. וירד, את יודעת, זה הרון של הגורל. זה רון שאין לי הרבה מה לפרש, המשמעות שלו היא סובייקטיבית ואינטואיטיבית. והאגאלאז... סופת ברד שמעכבת... מה את אומרת?

אני פשוט בשוק............

ותכף אגלה לך למה רק שהלמה מצריך לפתוח שוב ואז תהיהי גם את בשוק קטן .....חחחחחחח .ממש אני בשוק .

הפלתי עוד 5 בבית לשאלת ההמשך ..

אז ככה אומר החלטתי על כיוון חדש לי בחיים לקחתי אומץ ואני משתוקקת להתחיל ......... החלטתי ללכת ללמוד בגרויות . ושאלתי את הרונים האם זאת הדרך המתאימה לי כרגע... האם זה הדרך ..( לגבי השאלה הקודמת ההורים אמרו שהם מוכנים לעזור לי בתשלום הבגרויות לכן הייתי בשוק )..... והינה הקלפים .: ( תודה וסליחה על הטירחה ) . 1. אורוז. 2. PERTHRO 3. האגלאס. 4. דאגאס. 5. WUNJO והפעם הפריסה הזאת מאוד חשובה לי כי יש לי פגישות יעוץ לבית ספר לבגרויות ביום שני הזזה

בהצלחה...

למה הוצאת חמישה? בלבלת אותי... את אמורה להוציא או שלושה, או ארבעה - כשאחד מהם מפריע לך. במקרה שלך, אני מבקשת שבפעמים הבאות תצמדי לחוקי הקריאה, כי אני יודעת, שיש לך בעיה עם קבלת מרות ... מהרונים, למרות שאין סדר בקריאה ככה, עדיין ניראה שאת בתהליך, ואני לא בטוחה שהלימודים האלה יהיו הפיתרון בשבילך. הרונים עדיין מוסרים לך את אותו המסר שאני רואה בהם בכל פעם שאת פותחת - זוגיות. יש "בקנה" זוגיות, שאני מאמינה שלא תהיה ארוכת טווח, אבל תלמד אותך שיעור חשוב, ותקפיץ אותך קדימה מבחינה אישית. כמו כן, כדאי שתדעי שמגיל מסויים הבגרויות כבר לא רלוונטיות ללימודים גבוהים בכלל. כדאי שתבדקי את זה, ברמה הפרקטית, ואולי "תקפצי שלב" ישר, ותגלי שאת כבר לא צריכה את הבגרויות?

חוצמזה...

אני רוצה לאחל לך הצלחה גדולה, אני מאוד שמחה לשמוע שאת מחליטה להניח רגל על השביל, ולהתחיל בדרך חדשה!! אני אישית,פריקית גדולה מאוד של לימודים - אני חושבת שזה נהדר ללמוד... אישית... אז - בהצלחה...

../images/Emo51.gif

ואצמד להוראות פעם הבאה כדי שלא יהיה בלבול . מה שאני מאוד " רגילה לעשות ".

למעלה