הי עומר שלום לך

הי עומר שלום לך

שאלתי את הרונים 2 שאלות ואתן רקע קצר: כבר כמה שנים(קרוב ל5)אני מנסה למצוא דירה אחרת בגלל שיש בבית הזה הרגשה של תקיעות ולדעתי יש אנרגיות לא טובות בבית אבל מה?לא רק שהאנרגיות לא טובות אלא, כאילו שאי אפשר לצאת מהדירה הזו בגלל שכשאני מחפשת אז או שהמקום לא טוב(במיוחד לילדים כי הם בבי"ס וצריכים קרוב לחברים)או שאם מצאתי במקום טב אז המחיר ממש אבל ממש גדול יותר ממה שאני יכולה להרשות לעצמי. בקיצור מבוי סתום בדירה הזאת. לכן שאלתי את הרונים 2 שאלות: 1:מה אני צריכה לעשות בכדי למצוא בית מתאים יותר? ויצאו 3 רונים באקראי: *ג'רה *ווירד *ווירד 2:האם אצליח לעבור דירה למקום טוב יותר ב3 החודשים הקרובים? *אנסוז *דאגאז *ת'וריסאז ברצוני להוסיף כשיצא לי הרון"ת'וריסאז"הרגשתי מן אנרגיה של חום נעים כזה אולי יש לך הסבר גם לתופעה הזאת?מה זה אומר? תודה מראש

אוקיי...

לשאלה הראשונה - מדהים שווירד יצא לך פעמיים. ווירד רוצה להגיד, שהעניין עוד לא הוחלט "מלמעלה". חשוב לשים לב, שהקשיים שהמציאות מציבה מולינו הם תמיד קשיים סובייקטיביים, שמאיטים אותנו אבל אולי יש אנשים שאותם הם לא היו מאטים - כלומר, זה תמיד היכולת, ההקשבה והמוכנות שלנו. הביחרה שלנו. אני רואה שיש עניינים שלא נעים לך לדבר עליהם. יש פה עוד, יותר ממה שהזכרת. ות'וריסאז מחזק את מה שאמרתי קודם - הוא מדבר על לראות את חצי הכוס המלאה, את היכולת לנצל הזדמנויות ולכוון את החיים לאן שאת רוצה... או בקיצור, תשאלי את עצמך, למה א לעבור דירה פשוט, ולהסתדר עם הקשיים שיעלו כתוצאה מכך? מה יש בדירה הזאת שמשאיר אותך שם? זכרונות? קירבה למישהו? קושי שאת עוד לא מוכנה לשחרר?

../images/Emo24.gifעומר בבקשה הבהרה

השפה שדיברת אלי במסר היא "גבוהה"מדי בשבילי. כלומר ההחלטה בידי ובבקשה תבהירי לי את כוונת הרונים פליז.

תוספת קטנה

בדירה אין משהו שאני קשורה אליו אלא רק זה במקום נוח מאוד לכולם גם הגודל גם איזור מצויין ובמיוחד המחיר משתלם יחסית לאיזור הטוב שאנו גרים בו. וכשאני מחפשת באיזור הקרוב לנו אז המחירים ממש גבוהים משאוכל לעמוד בהם. ואיפה שהמחירים סבירים האיזור לא טוב לילדים וגם לא בקרבת בי"ס.

...בפשטות...

לשאלה הראשונה - עדיין אין תשובה. הכל עוד יכול להיות. תזכרי, שהבחירה תמיד בידייך. חשוב לך כרגע להיות אופטימית, לראות את חצי הכוס המלאה... או בקיצור, תשאלי את עצמך, למה לא לעבור דירה פשוט, ולהסתדר עם הקשיים שיעלו כתוצאה מכך? מה יש בדירה הזאת שמשאיר אותך שם? זכרונות? קירבה למישהו? קושי שאת עוד לא מוכנה לשחרר?

למעלה