הי עומר ו לכולם

הי עומר ו לכולם

התחלתי ללמוד בקורס להילות כדי לשכלל את הראיה שכבר קיימת אצלי .... ואתמול בשיעור הגיע מישהו עם מצלמה קריליינית וצילם אותנו . זה היה מדהים פתאום כולם מוארים מסביבם כך או אחרת . מה שעשה אצלי קצת פחד בהתחלה להצטלם כי אולי כל מה שאני יודעת, וכל הסקפטיות שלי קצת תעלם כי אני יראה את זה קיים לכי תביני חחחחחחחחח... בקיצור הצטלמתי ונדהמתי ועד עכשיו אני כל הזמן מסתכלת על התצלום גם אמא שלי הצטלמה וכול הבנות בקורס היה שיעור מהממם. אני ממליצה לכולם להצטלם ולגלות את האני האמיתי שלכם ולפי זה לעבוד על עצמכם עוד .. אוהבת מלא אני אסרוק פה את התצלום ואראה כאן בפורום .........

הקדמה לקראת התצלום ...

בהילה שלי היו הצבעים ירוק בצדדים ירוק בהיר וכתום באמצע באזור הלב. לאמא שלי היו צבעים כחול בהיר מסביב וירוק מסביב לראש וצהוהב ירוק באזור הלב . מדהים

אמרתי שכך אעשה אכן רק

בלילה שיסבירו לי איך להתעסק עם סורק חחח הוא פועל בחדר אחר ובמחשב אחר בשמחה אצרף .........

סרקתי אותם אבל יש לי בעיה

התמונות יצאו BMP ואני לא יודעת איך לשנות אותם ל IPJ כדי שהם יעלו פה לפורום מישהו יכול לעזור לי?

night mistress

New member
נשמע מדהים!

אני מחכה לראות אתהתמונה.. זה תמיד עניין אותי.. ילדת אינדיגו אמרה שיש לי הילה כחולה בדולח-כלומר חצי שקופה. מעניין מה זה אומר.

../images/Emo13.gif

אני נמצאת בקורס של הילות כדי לשכלל יותר את הראיה שלי בקטע ובקורס הזה אני אלמד על ההילה שלי :) אבל אשמח אם יש לך טיפים או לספר מה את רואה שאני צריכה לעבוד עליו חח

באמת השיפור מדהים

פעם כשחבר בסדנא של הריברסינג הראה לי תמונה של תצלום ההילה שלו היא הייתה בשחור לבן מדהים שהם הצליחו לפתח את זה לרמה של צבעוני באמת באמת מדהים אני רואה הילות ברמה כזאת או אחרת במיוחד כשאני מצליח להתמקד בריכוז. ולמדתי עם עצמי על הצבעים. בכל מקרה אני אשמח לדעת אם המורה שלך רואה הילות ברמה של ברברה אן ברנן. שבטוח תלמדו עליה בקורס כי היא האימא והאבא והסבא והסבתא של כל הנושא הזה, וקראתי כמה ספרים בנושא שאני נותן לה את התואר. אז המורה שלך ברמה הזאת????????? אם כן אני יזמין טיסה. (אילתי)

ועוד משהו קשה לי קצת להאמין

כאילו אני רואה הילות, והצבעים שמופיעים שם מצביעים על שני דברים הצהוב ללא צל של ספק מייצג חשיבה החשיבה היא לא עכורה, מה שאומר שהיא נקיה (לפחות בתמונה) אבל זה צ'אקר שלישית בלי שום ספק. לגבי האדום הוא מיוחס לצ'אקרה ראשונה שזה אגב נורמלי, וזה מייצג את כוח החיים. מה שמפריע לי בעיקרון, זה שכשאני רואה את השדה של ההילה זה בא לי מאוד בהבזקים, ולפעמים זה בא מאוד בבירור תלוי במיקוד שלי, מה שמוזר לי, שאני לא בטוח שהצבעים שהייתי רואה אצלך באותה שניה היו אותם הצבעים שראיתי בצילום. במיוחד כשהגוף האתרי הראשון הוא בכלל בצבע כחלחל אפור (אני רואה לרוב כצבע תכלת) ואצלך הוא מופיע כאדום, מה שאומר לי שללא ספק הצילום הקרליאני אולי נוגע בכיוון של ראיית הילות אבל לגבי הצבעים שהוא מניב, הם עדין לא נכונים עבורי לפחות, ואני בטוח שעוד רואים רוחיים אחרים. ואני אגב מעיד על עצמי שהרמה שלי לא הכי גבוהה אם כי גם לא הכי נמוכה. אז אני אשמח אם תשאלי את המורה את אותה שאלה, ואם היא רואה את ההבדלים. וכמובן אם היא רואה הילות ועוסקת בטיפולים בו זמנית. אני יודע שהתפקיד של המצלמה הקרליאנית הוא ליצור תקדים של אבחון פסיכולוגי, ע"פ ניתוח שדה ההילה אבל אני חושב שעדין ע"פ השיפור הניכר עשויה להיות עדין פער , לעומת ראית הילות טבעית.

למעלה