הי עומר הי כולם

הי עומר הי כולם

מה שלומכם , קשה לי להגדיר את המצב שלי כרגע אני חושבת שקוראים לו אמצע של בין לבין .... ככה אני מרגישה בכל הרגשות שעולים בי ומציפים אותי. אני פתאום , קשה לי להתחבר לעצמי ולאמונות של מי אני . אני פתאום " נעלמת", כשאני חוזרת אני מבינה למה זה קורה ואז זה שוב מגיע... יש המון נקודות שאני יכולה להצביע עליהם אבל שום דבר לא מובן לי . נאמר לי שהחלפתי מדריך אבל שוב זה לא מצביע על הרגשות . אני מרגישה " שחורה" . עומר אולי ישלך הסבר..... אני מקווה שהצלחתי להבהיר פה פחות אויותר מה עובר עלי ...

עוד דבר חשוב מאוד

לאחרונה קשה לי להתחבר אל הילדה שבי כי החצי האחד אומר רגע את אחת מה יש לך עוד מישהי בתוכך , והחצי השני אומר כן הילדה עצובה כרגע ......... אין לי שמץ מה עובר עלי . לפעמים בא לי רק לצרוח ולנסות להוציא ממני את כל הפיכס שעובר עלי ( זה לא מתאים לי לחוות במילים עדינות רע ).

לא שכחתי!

זה בסדר גמור לעבור תקופות שחורות, ופיכסיות, ועצובות. זה בסדר גמור. אני לא שומעת ולא מתחברת למשהו קונקרטי שקורה לך, אלא פשוט לנפילת מתח, תקני אותי אם אני טועה. אם זה המצב, יקירתי המקסימה, למה שלא תנסי לקבל את זה? למה שלא תתיידדי, כמו שהאלטרואיסט אוהב להגיד
עם העצב, עם המקום הזה? למה שלא תתני לזה להיות, ותחשבי, שכל שניה של עצב קונה לך זכות לשנה שלמה של שימחה? ואם בא לך לצרוח - לכי על זה, בכל הגרון!!!!!! תכנסי לאוטו, סעי לים, ותרביצי צרחות עד שתשמעי כאילו שחזרת ממשחק כדורגל... ותוציאי את הפיכסים... תכתבי, תרוצי, תעשי ספורט, תצעקי על אלוהים - שחררי את זה. אני מאמינה שאת יכולה לגדול מאוד ולהתפתח דווקא מהמקום הזה, אם תתני לו להיות... מה את אומרת?

כן ! זאת נפילת מתח

פעם הייתי ילדה עצבנית כל הזמן , עצובה, כאילו חרב עלי עולמי , זה היה פעם לפני 6 שנים לפני שניכנסתי לרוחניות לעולם החדש הזה. פתאום עכשיו שוב פעם זה חוזר והפעם אני ממש מרגישה את זה גם בפיזי ( למרות שהכל תקין שם ), כולי צורחת מהפיזי החוצה. אני מנסה לכתוב לא יוצא כלום , מנסה לעשות ספורט מתיאשת אחרי דקה. אני פשוט נמצאת שם אבל..... תמיד מגיעים האבל... ולפני חצי שנה נאמר לי שאני כבר " לא נמצאת שם " ואת יודעת למה שאני מתכוונת. אוף בא לי לפעמים פשוט להעלם . זאת תקופה חרא ואני מקווה ששהיא תעבור בקרוב היום קניתי לי 2 זוגות נעלים כדי .. לחדש קצת תאוירה בליבי. אני מודה לך על התגובה.

תגידי..

לפי דעתי, אצלך הרבה מהתהליכים הפנימיים משלבים את הילדה הפנימית. לילדה הפנימית יש מקום גדול מאוד באיזון שלך. יש פה עסק בלתי פתור. למה זה, את חושבת? בא לך לספר לי על זה קצת?

למעלה