אני בעד..
T turrican New member 26/3/03 #17 חופשי.. מה שבא לך ../images/Emo13.gif אני מעדיף חומר בנושא האייטיז. אם זה סרטים אז תפדל אבל סרטים נורמליים ולא כאלו שרואים בקולנוע באלנבי בבוקר.
חופשי.. מה שבא לך ../images/Emo13.gif אני מעדיף חומר בנושא האייטיז. אם זה סרטים אז תפדל אבל סרטים נורמליים ולא כאלו שרואים בקולנוע באלנבי בבוקר.
T turrican New member 26/3/03 #20 עזבי לא חשוב.. ../images/Emo4.gif זו הייתה בדיחה שכנראה לא הצחיקה אפ'חד.
T tofit New member 26/3/03 #2 אתה צריך להבין שלא לחינם הפורום הזה נקרא אייטיז, יש כאן אנשים שממש טובים באייטיז. אבל כשזה מגיע לסבנטיז, אנחנו לא מי-יודע-מה. אולי תתן לנו עוד איזה רמז?
אתה צריך להבין שלא לחינם הפורום הזה נקרא אייטיז, יש כאן אנשים שממש טובים באייטיז. אבל כשזה מגיע לסבנטיז, אנחנו לא מי-יודע-מה. אולי תתן לנו עוד איזה רמז?
G greenzg New member 26/3/03 #3 אני אנסה לעזור רמז גדול - המבצע נמצא כיום בערך היכן שמרווין מהחידה הקודמת נמצא אם תתיאשו סופית - תנו לי OK ואני אתן את התשובה
אני אנסה לעזור רמז גדול - המבצע נמצא כיום בערך היכן שמרווין מהחידה הקודמת נמצא אם תתיאשו סופית - תנו לי OK ואני אתן את התשובה