הי מתוקיזים!

היי לירז חולה עלייך../images/Emo206.gif

ממצב אני מתה עלייך שללחתי לך הודעה שנייה אולי מה שאני אשאל אותך יהיה קצת מוזר: אפשר את הטלפון שלך או את האיסי שלך האיסי שלי הוא 464417135 הכינוי שלי הוא הנסיכה ממונטה קרלו דברי איתי צרי קשר מקווה שאת תעני לי על ההודעה שלחי לי מסר אני אחכה אני פה כל הזמן דרך אגב אני רואה עכשיו אותך ואת סער שוכבים ואיך שאת נותנת לו בביצים אבל את יותר טובה מיליאן או ממילי או מכול אחד אחר אני מיצטערת שהסכמתי שיעשו לי יס ולא הוט פליז ת עני לי אני מחכה לך בבקשה אני לא כותבת הרבה כי אולי את לא תעני בהודעה הראשונה ששלחתי לך רשמתי מלא כי אני חדשה פה אבל לא משנה אני מאוד מאוד אוהבת אותך ומקווה לטלפון או הודעה צרי קשר ואם יש לך את הפלאפון של יהודה לוי ברור שיש לך אז תיתני לי אותו בבקשה לדבר איתך על מה שאני רואה עלייך ועל יהודה אני רק כותבת אבל כמה שאלות יש לי לישאול אותך צרי קשר עוד פעם הללאפון שלי הוא 0525236189 אל תיהיה מלכה קרה תיתקשרי זה היה בצחוק
המלכה הקרה אבל תיתקשרי אני מחכה ללך ואני מאוד אהבתי את האלופה באינטרנט את שרית הפתיחה 1 איך שאת אומרת 4 פעמים בן זונה בן זונה בן זונה בן זונה ואת מעיפה את כל הדברים מהשולחן שלך אני חושבת שמיטל או סימה או שתייהן אהבו את סער גם כשהכירו וגם מתי שניפגשו אחרי 11 שנים ואבל מיטל או סימה אהבה את סער בכל מחיר כמו שהוא אמר:"אני אוהב אותך עד סוף העולם" לירז כתבתי יותר מידי מקווה שתעני לי פליז ביי אוהבת מאוד מאוד אין כמוך בעולם את הבחורה הכי יפה בעולם פעם אני הערצתי את שרית חדד אבל עכשיו היא סתם פרחה את הדבר האמיתי ובחיים אני לא אקרא לך פרחה אז תיתקשרי אליי ביי אוהבת מאוד מאוד מאתי גאוליב

A t z a

New member
מתוקיזים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!../images/Emo80.gif

מישהו פה השתלב יפה בתרבות הפורום
שיהיה סופ"ש מהמם בוביזה!!

A t z a

New member
ואגב../images/Emo80.gif

לא שירשרתי עקום,תכננתי לשרשר למתוקיזים
אז תזהרו ממני

lizperez

New member
לירזו'ש ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

איזה כיף שנכנסת
גם אני התגעגעתי... אוהבת אותך...

יול 17

New member
לירזי ... :)

גם אנחנו אוהבים אותך , ומתגעגעים .. כייף לראות הודעות שלך פה . תבואי לבקר מידי פעם, אם אפששר כל יום . אוהבת אותך !

RTur

New member
כפרעליך!!! ../images/Emo6.gif

איזה כיף שנכנסת
זה אומר שחזרת כבר?

OmErLoLa

New member
לירז../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

יאאא איזה כיף לראות הודעה שלך בפורום!!!!!!!!!!!

לירז../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo126.gif

מהממת שלי
, את עדיין בחול..?! איזה כייף לראות הודעה שלך, כפרעלייך
אוהבת הכי בעולם :) גל

למעלה