הי מתוקות

הי מתוקות

הצטרפתי גם אני לא מזמן למועדון- מוכנה להודות שלפעמים כשאני קוראת את מה שאתן כותבות, דמעות עומדות לי בעיניים, אחרי שתי הזרעות ועדיין בוכה. אבל כשאני עצובה, אני נכנסת לפורום, ואתן פשוט מדהימות באומץ שלכן. אמן והלוואי שיד אלוהית תגע בנו ותתן לנו במהרה את מבוקשנו.

זקיקית

New member
ברוכה המצטרפת

ואני מקווה שבמהרה תעברי לפורום השכן. אני כשלעצמי עומדת להתחיל סדרה של טיפולים לקראת הזרעה שניה, אחרי גרידה עצובה שעברתי לפני כחודשיים. אז שיהיה לשתינו ולכל יתר המשתתפות בפורום בהצלחה מהר מהר

לזקיקית-איזה שם חמוד לאלללה

תודה רבה על קבלת הפנים, זאת אומרת שהיית בהריון אחרי הזרעה ראשונה אם כבר נכנסת להריון, ואני מאחלת לך שתהיי במהרה בהריון, כי כבר עשית חצי דרך (אם אפשר לקרוא לזה ככה) זה לא מעודד אותך, למרות שהפלה זה דבר עצוב. אבל הצלחת להחזיק.......בפעם הבאה כן כן כן כן כן תצליחי והיום דרך אגב פחות עצוב, יום שלישי למכשפה איך שקוראים לה פה

bapi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בתקוה שתמצאי את הדרך החוצה מהר משנדמה לך
אנחנו פה תמיד גם כשאת שמחה
וגם כשאת עצובה
וגם כשאת לא יודעת מה את מרגישה
בהצלחה

לבאפי תודה על התגובה

כשאמרו שאין לי בכלל בעיה, האמנתי באמת ובתמים שאמצא את הדרך החוצה. אבל אחרי הזרעה שנייה את מתחילה לפקפק בעצמך - בכל אופן המכשפה הגיעה בתרועה הייתי אומרת....(תרתי משמע בייבילולו שאחרי היום השלישי למכשפה מרגישה הרבה יותר טוב מאתמול למשל....

נועה 35

New member
ברוכה הבאה ושהות קצרצרה!

מקווה שלא תצטרכי לשהות איתנו יותר מדי זמן. שתי הזרעות שנכשלו זה מאד כואב, ללא ספק, אבל אולי זה יעזור לך קצת אם תזכרי שהסיכוי להפרייה, במצב טבעי, הוא בסך הכל 20%, כך ששתי הזרעות שנכשלו עדיין לא אומרות שהשלישית לא תצליח!

rozi3

New member
אל תדאגי בסוף כולנו נהיה בהריון !|כ

אני מחזיקה לך אצבעות שבפעם הבאה זה יצליח לכם - אל תתיאשי יהיה בסדר!

ברוכה הבאה ואני לא בטוחה שיד

אלוהים היא שתעזור אלא יד הרופא עם הצינורית והמזרק...

אפרסקה

New member
ברוכה את בבואך לזמן קצר בבקשה!

לא שאנחנו לא שמחות בנוכחותך אבל בפורום הריון נשמח יותר!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אל תשכחי את מה שכתוב בתחילת כל ספר הריון- היום הראשון לווסת הוא היום הראשון להריון. בהצלחה נועם

למעלה