הי, מופנה אל jfk1

shirigutman

New member
הי, מופנה אל jfk1

הי! תודה רבה על תגובותייך. מקור האיבה ביני לבין אותו נער הוא שהנער הזה הוא נודניק והוא תמיד נדבק אליי וכאשר הוא היה עימי בכיתה הוא הלך אחריי לכל מקום וכתוצאה מכך מעמדי בשכבה ירד והייתי מושפלת ולמרות שניסיתי לעזור לו להיות יותר מקובל הוא פשוט עושה מעשים מעצבנים וכולם שונאים אותו גם. אני יודעת שזו לא סיבה מספקת לשנוא מישהו בל הבן אדם הזה גרם לי להרבה בעיות בכיתה ולכן אני שמחה שהשנה נפטרתי ממנו כיה הוא עבר כיתה. מדוע החלטת לעסוק במקצוע כזה? האם זה עניין אותך מגיל צעיר? בן כמה אתה בכלל? שירי

JFK1

New member
תגובה לSHIRIGUTMAN

שלום שירי שמחתי לשמוע שנסגר המעגל בקשר לחלום והפתרון התישב על דעתך. בנוגע לשאלותיך החשובות אזי אני מתיחס אליהם בהחלט ברצינות והם ראויים לתגובה. בנוגע לפתרון חלומות הידע בענין נצבר בהדרגה במהלך השנים ולא באופן מכוון. לימודי התורה הובילו אותי להתענינות בענין והדבר הלך והתעצם עם השנים. ראיתי עד כמה פתרונות לאור דברי חז"ל ומסורת הרמב"ם אכן חושפים את המסרים השמימים שבחלום והראיה התגובות החמות של חברי הפורום (ראי ב5 הדפים) ועוד רבים שביקשו סיוע בעבר לא במסגרת זו. אני מרגיש שהמדובר בשליחות וכל עניני לסייע ככל שניתן לכולם בנקיות כפיים וללא כל תמורה כל שהיא. בנוגע לגילי אני בשנות העשרים לחיי אבל לא הייתי רוצה לדון בפרטים אישיים מדי בפורום. בכל מקרה ניתן להפנות אלי שאלות גם מE-MAIL שלי [email protected] ואשמח לסייע ככל שניתן. אסיים בנימה אישית, עלפי החלום אני רואה שיש לך כוחות נפש חזקים ואת בעלת יכולות גבוהות שיכולים לבוא למימוש. אל לך לחשוש מקשיים שיתעוררו רק המשיכי להחזיק במידת הבטחון גם אם לפי שעה היסודות האמוניים שלך אינם חזקים דיים. בברכת הצלחה J.F.K

shirigutman

New member
תודה רבה!

תודה רבה על תשובותייך שעודדו אותי מאוד. אני מקווה שאוכל להיעזר בך עוד אם אצטרך ואשמח להתכתב אתך דרך אי מיילים. הנךמוזמן לשלוח לי אי מייל אם אתה רוצה. שירי

למעלה