הי מה קורה??

הי מה קורה??

קפצתי לרגע לראות מה שלומכם והאם כולכם עדיין בכוכב הלכת הנוכחי

אני כרגע עסוקה בקריעת הצורה כמו שרק האוניברסיטה הפתוחה יודעת לקרוע....
שילוב בין גרפולוגיה לפסיכולוגיה נראה לי קטלני, למרות שידידי הפסיכולוגיים מצווחים מרות בכל פעם שהם שומעים את השורש ג,ר,פ ,ג עובר רק במקרה ליד אוזניהם הוורדרדות.

אה?........

ורד9

New member
מלי,נעים לשמוע ממך

אני תמיד חשבתי שגרפולוגיה הוא כלי עזר לפסיכולוגיה
והקשר ביניהם הדוק

הי ורד מה קורה..

גם אנוכי חשבתי כך לתומי, עד שנתקלתי במרצה אדום פנים וחלק קרקפת שהשווה בזעם לא עצור את הגרפולוגיה לקריאה בקפה ..
הפסיכולוגיה במהותה מקבלת רק תאוריות אמפריות מבוססות על מחקרי ברזל. מה שלא הוכח מדעית, מבחינתם - לא קיים. ועל כך יצא הקצף.

חס וחלילה אמא של דחלילה.

אני רק מתכוונת מתישהוא להיות פסיכולוגית בעצמי

לתפוס לך תור אצלי בקליניקה כפרה? מומלץ מאד למה התור הולך להיות ארוך עד אין קץ.

פסיכולוגית דרך האוניברסיטה הפתוחה....

אני חושב שאמות מזיקנה עד אז.

אבל בכל מצב המון בהצלחה.

ורד9

New member
ללמוד פסיכולוגיה

זה בטח מעניין אך נראה לי שהשוק לא מוצף בעבודה

זה עניין של גיל..

אם אתה בן 93 רוב הסיכויים שתהיה בר מינן כשאני אהיה פסיכולוגית מפורסמת.. אפשר לעשות שם תואר ב5 שנים ואפילו קצת פחות. למה אתה פסימי? נשבעת לך תקבל הנחה אצלי על תשלום במזומן. (לא מקבלת צקים)

למה לא אמרת שאת במסלול המהיר.

חמש שנים ואת פסיכולוגית,יודעת מה שווה להמתין.
אגב למה פסיכולוגית מפורסמת ולא גרפולוגית מפורסמת כבר התייאשת מהמקצוע???

גם קשיש גם קולט לאט?

העסקת חבילה לא כוללת תואר שני..
בעניין היאוש, חס ודחלילה, רק שהשילוב בין השניים קטלני ושנוי במחלוקת , משו שדי מתלבש על אן קונפורמית מוצהרת שכמותי

ebt123

New member
מדוע אינך רואה סיבה לגאוה בקשרים עם

פסיכולוגים|? כמה מלקוחותי הם פסיכולוגים ולא אחת אני ממליץ ללקוחות פרטיים שלי טיפול פסיכולוגי.אני סבור שלא מעט פסיכולוגים תורמים תרומה נאה לאיכות חיי מטופליהם. נכון שלכמה מן המובילים בין הפסיכולוגים, יש חילוקי דעות תהומיים איתנו, אבל אני רואה זאת ככבוד לגרפולוגיה ואינני נבהל מהם. כגרפולוג צעיר, למדתי הרבה מאד מכמה מהם ואגב כך, גם תרמתי להם מן הגרפולוגיה.
מאז ומעולם דגלתי בשיתוף פעולה עימהם ומדי פעם ועד היום, אני מוצא שזה הדדי.
אליהו

למעלה