הי מה קורה? חזרתי!

as1236

New member
הי מה קורה? חזרתי!

הי מה קורה? חזרתי!!!!!!!!! אני רואה שהפורום קצת רדום...

impale

New member
שלום

הפורום באמת רדום מאוד... כן מתרחש המון במשחק.. אבל בפורום הספציפי הזה שום דבר לא מעודכן.. נניח ממש ברגעים אלו באמסטרדם מתרחשת אליפות אירופה..8 ישראלים שלנו שם (ועוד ישראלי לשעבר שמייצג את בלגיה) גם אליפות ארצות הברית רצה לה עכשיו באוהיו.

Witchcrafts

New member
קצת הרבה, ליתר דיוק.~ P-:

ברוך הבא. מה שלומך? לאן ברחת ועד כמה התגעגעת אלינו? וזיגי, אמ"ג. אליפויות וכך הפורום נראה? למה אף אחד לא טורח לפתוח שרשורים עם ידיעות ורכילויות משם, למה! |נעלב| אני מניחה שאתם כבר קוראים את העדכונים בפ' האחר, אבל אל תשכחו שזה לא כך אצל כולנו. בכל אופן, עזבו אתכם מהקיטורים שלי. יש כבר תוצאות? סיפור מעניין מהאליפות? משהו? בואו נעיר את המקום.

impale

New member
תגובה

אני לא פרסמתי כלום כי אני בעצמי התעדכנתי מפורום אחר. אני מניח שהפורום הזה יחזור לפעילות ברגע שהסדרה תחזור. וחדשות? יש המון דברים.. פסילות ,אזהרות,מקומות לא גבוהים במיוחד ו8 ישראלים שחזרו בכל זאת.. מרוצים מאוד מטורניר האליפות של אירופה.

impale

New member
האממ

הגיע רק מספר מתחרים מובחר (לא כל אחד יכול להשתתף) 8 האנשים שהיו מורשים להשתתף מטעם ישראל טסו (לא.. אחד מהם נשאר בארץ.. הואל א ידע עד הרגע האחרון שהוא יכול להשתתף) לצערי המשתתפים מישראל לא הגיעו למקומות גבוהים (הכי גבוה שישראל לקחה זה 68 אם אני זוכר נכון) יש שם אנשים שיעשו הכל כדי לנצח.. הכל. מחפשים לפסול את היריב על כל דבר הכי קטן.. אבל למרות הלחץ ולמרות המקומות ה-יחסית- נמוכים כל המשלחת שלנו מסרה כי עשתה חיים משוגעים וכי היה שווה כל רגע ואנחנו גאים בהם מאוד. יש בכללי את התגובה של כל אחד ואחד מהם + תמונות מהאירוע בפורום השני ויש תמונות + סיקורים מאליפות ארצות הברית(יפה שם!) באתר metagame.com

למעלה