הי! מה קורא פה...

הי! מה קורא פה...

אני מצטער לא הצגתי את עצמי אז שמי ערן בן 20 אני מוסיקאי לעתיד מנגן בגיטרה ושר ואני בדרך לדיסק ראשון עכשיו ספרו לי קצת עליכן...

ODana

New member
ערן...

אתה נשמע ממש בחור שווה. תספר עוד... (אני דנה, ותוכל לקרוא עלי במאמרים. חוצמזה, אתה מכיר את הסדרה שלנו בסלולר?)

היי דנה...

אין באפשרותי להיכנס לדפים שלך אז תכתבי לי עליך פה. אני מטר שיבעים וחמש משרת בסירת גיבעתי כבוד ... עיניים חומות.

tamarushz

New member
אני..

תמר, אני עוד מעט בת 13. אני לא מנגנת בכלום כי אני ממש חסרת כשרון מוסיקלי [חוץ מכשרון פעוט בשירה] אני בעיקר עוסקת בג'ודו, אבל עכשיו יש הפסקה של חודש ואני בטוח אחזור פדלאה. הממ אני אוהבת לכתוב ואממ זהו.

Broken Smile1

New member
אני

עדי בת 13 וחצי, עניים חומות שיער חום:p אני אוהבת נמ.. ח, לעבוד בתוכנות גרפיקה [למרות שיש לי עוד הרבה מה ללמוד
], לעסוק במחשבים [אינטרנט הכל:O] לצלם, לצייר וכל דבר שקשור ביצירה
.

יפה!

גמני אוהבת מאוד מחשבים ואני משתמשת המון בתוכנות גרפיקה...פלאש, פוטושופ, אימג` ראדי, פיינט שופ, אנימציין שופ וכאלו...אם יש לי 3 מצלמות...ואני משתמשת בהן המון!

מה? זהו אין פה עוד אנשים...

שרוצים להציג את עצמם רק 3 אנשים? יאללה תכתבו לי אני רוצה להכיר את כולכם

ח... לא הנה ה-4!!!

היי אני אדווה אני בת 13, אני גרה בישוב מרוחק בטח לא מכיר שהיה ישוב "שקד" מכיר במקרה???, טוב אמ... אני לא מנגנת בכלום אבל אני מתה לדעת לנגן בגיטרה (לאחותי יש) אני מתה על הכלי הזה... טוב מה עוד...יש לי שתי אחיות בצבא (טוב אם זה מעניין מישהו הן בנות 18 ועוד מעט 20 ממש עוד מעט!) אמ.. ויש לי אח ואני הקטנה ביותר.!!! טוב אז זהו ... היה נעים להכיר!

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif גמני../images/Emo70.gif

אני שחר, בת כמעט 14 מכוכב יאיר (מכיר
) אמנם אני לא מנגנת באיזשהו כלי, אבל אני שרה.. וזהו...

tamarushz

New member
את מכוכב יאיר??

אז אנחנו דיי קרובות, או שאני סתם מכירה את המקום בגלל הנבחרת ג'ודו.. כוכב הג'ודו קוראים לכם אם אני לא טועה..

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gifאני לא בג'ודו.. אז אין לי מושג

ואין לי מושג איך קוראים לנו, אבל טוב שאת יודעת...
ומה זאת אומרת "אז אנחנו די קרובות"

tamarushz

New member
אני במושב דיי קרוב אלייך..

אבל זה רק אם אני לא טועה. ורוב הסיכויים שאני טועה.
אני דיי
בכיוונים..

ר ע ו ת 16

New member
וואלה אתה מוסיקאי../images/Emo35.gif

אני אוהבת כול מה שקשור למוסיקה
איזה סוג של מוסיקה אתה מנגן

פופ ישראלי בעיקר...

אני בדרך לדיסק ראשון אני רוצה להוסיף עוד מוסיקה טובה לארצינו היפה את מוזמנת לבוא ולהאזין למוזיקה שלי.

ר ע ו ת 16

New member
ממ פופ........

פופ זה טוב
איזה זמר הוא המודל לחיקוי שלך
תודה על ההזמנה

tamarushz

New member
מוסיקה טובה?!?! פופ?!?!?!

איכס.. פופ ישראלי, ובכלל פופ, זה זבל מצוי במיוחד. אני לא חושבת שזה מוסיף מוזיקה טובה לא"י אבל זו רק דעתי.. איכס.

היי ערן...

טוב אז ככה...קוראים לי אור...אני גרה בחדרה (אם אתה מכיר...) אני בת 16...שרה בלהקת הזמר של התיכון שלי...מממ...אוהבת מאוד מוסיקת פופ אמנם לא ישראלית...(יותר בקטע של בריטני ספירס וכאלו...אבל גם שומעת מוסיקה ישראלית...חחח...רוב הזמן אני אוהבת לבלות בכתיבת שירים, במחשב ובקריאה... דרך אגב...כשיצא הדיסק שלך תודיע לי ותאמר לי איך קוראים לו...שנשמע אותך ג€;-)ג€

למעלה