הי מה המצב חברים?

הי מה המצב חברים?

כן אני יודע שמאז שהצגתי את עצמי (לפני שבוע +) לא יצא לי לרשום זה מה שקורה כשעוברים דירה ...עסוקים בכל הבלאגן של האריזות מסביב... טוב בכל אופן היום היתה לי אפשרות להריגע קצת מהבלאגן וזה בגלל שסוף סוף אחרי איזה 3 שנים בערך שאני מחפש אותו בארץ ....(בסוף קניתי מחו"ל..) הגיע אלי ה DVD של The Parents Trap בגרסא המיוחדת שיצאה ב 2004 לקידום הסרטים של לינדזי (השם המלא שלו: The Parents Trap Double Trouble Limited Edition ) על הסרט עצמו אין צורך לדבר אבל הבונוסים שיש בו פשוט נהדרים! (בבונוסים מראים איך עשו את הקטע של ההכפלה של לינדזי וגם איך לימדו אותה לדבר במבטא בריטי זה חוץ ממאחורי הקלעים עם מלא ראיונות....ויש כמובן את הסצנה שהולי כאנני מבקרת בארמון המלכה בלונדון שהוסרה מהסרט...) חחחחח לינדזי כל כך מצחיקה בקטעים של "מאחורי הקלעים" היא דואגת תמיד לעשות שטויות.....למי שלא מכיר את ה DVD ואוהב את הסרט הזה בפרט ואת לינדזי בכלל מומלץ בחום!

LindZiv Cohan

New member
העהעהעא גמני רוצה!../images/Emo2.gif../images/Emo119.gif

אבל אין מצב שיתנו לי לקנות מחו"ל
כמה זה עלה לך אגב? לאן עברת? ומאיפה חח

זה עלה לי 16.25 דולר (משהו כמו 67 ש"ח)

שווה כל אגורה!!! אנחנו עוברים (עדין לא עברנו פיזית אבל כנראה שבוע הבא נאלץ לפנות את הבית...) מבית קרקע לפנטהאוז ...

LindZiv Cohan

New member
אההה מגניב לך!../images/Emo119.gif

אולי אני אבקש ממישו שיסע בקרוב לשם או משו

זה לא כל כך מסובך להזמין עותק...

נכנסים ל AMAZON (בהנחה שיש כרטיס אשראי בינלאומי אם אין משדלים את ההורים...תאמיני או לא זה בסוף עובד (למרות שהפתרון הראשון הוא יותר נוח מנסיון....)) ועושים הזמנה (מצ"ב קישור לעמוד המכירה באתר) וזה יוצא אפילו יותר זול ממה שאני שלמתי רק 15.97$ (בקיצור יצאתי חמור גארם כשקיניתי את זה מ eBay טעות קריטית לחשוב שמה שיש שם יותר זול מאשר בחנויות "מסודרות" כדוגמת AMAZON...) אגב התבלבלתי קצת עם התאריכים ה DVD הרגיל לסרט יצא ב 2004 וזה המיוחד עם הבונוסים שיצא כדי לקדם את הסרטים של לינדזי (והוא זה שקיניתי...) יצא ב 2005 (אם להיות מדוייקים אז 31 למאי 2005....)

LindZiv Cohan

New member
חחח../images/Emo119.gif

ההורים שלי מנסים שלא להזמין דברים מהאינטרנט בארץ, אז מחו"ל?
חחח אני חושבת שאני באמת אבקש מחברה שנוסעת ואני אחזיר לה כסף

למעלה