הי מאיה..

הי מאיה..

מה, את יודעת לעשות רייקי.. שמעי סיפור, פעם ראשונה שעשו לי, הייתי סקפטית כהרגלי.. היא התחילה לעשות לי ואז שהגיע לצ`אקרת הלב התחיל להיות לי מוזר בחזה והיה לי די קשה לנשום והיה לי מגרד.. מאז אני מאמינה וכשהיא עושה לי, אז היא לא עושה לי שם.. סתם סיפורון.. ניב

מאיה ה

New member
עקרביתלה!

אז הנה תשמעי תסיפורון שלי: גם אני אף פעם לא האמנתי בדברים האלה. עד שלפני משהו כמו שנתיים, כשהשתחררתי מאישפוז, הגעתי למישהי שמטפלת בהילינג וכו. היא עבדה עלי הרבה, ובמקביל עבדתי עם מישהי בקיבוץ בפלדנקריז. תמיד הייתי נורא סגורה, כתפיים תפוסות חזק פנימה ומקווצות, ולכן גם לא נשמתי טוב. בהתחלה היה לי נורא קשה, כי נורא קשה לי שנוגעים בי. לאט לאט השתחררתי ולמדתי לנשום נכון, וגם הרגשתי יותר טוב. הייתי עושה תרגילי צ``יקונג (סליחה, לא מוצאת תצ``ופצ``יק שלמעלה), וגם זה עזר לי מאוד, לריכוז, להרגשה הכללית. מאז, זרמו הרבה מים בירדן.... עברתי מאז למקום טיפולי אחר (שם יפה לבית חולים...הכל בולשיט), ולעוד אחד, חלקם הסכימו עם השיטה, חלקם לא. אני לא זוכרת מתי בדיוק הפסקתי להיפגש איתה, ומתי הפסקתי לתרגל. אבל חבל, זה די עזר לי. ועוד סיפורון קטן, אם כבר... כשרק נולדתי, דוד שלי שעבד בתור ``חשמלאי`` מוסמך, עוד לפני שהשיטות האלו היו מקובלות בארץ, אמר להורים שלי שכשאהיה בת 15, אחלה. אף אחד לא האמין לו, למען האמת די כעסו עליו. אבל תראי....כנראה שזה ניקבע עוד קודם. הם עזבו את הארץ כשהייתי עוד קטנה, אבל אני עוד זוכרת איך שהוא היה מעקם ברזלים, ושפעם הוא החזיק ורד סגור ביד, ולאט לאט הוא נפתח. דברים מדהימים. הסיפורון קצת התארך לי, סליחה. אוהבת מאיה הפרה המחושמלת.

מאיה ה

New member
אצל כל אחד זה פועל אחרת...

לכל בן אדם יש מבנה שונה של תעלות אנרגיה, כל אחד מגיב אחרת, כל מטפל משתמש בשיטות אחרות....זה שילוב של כל כך הרבה דברים, שאי אפשר לדעת. גם כשנימצאים במצבים שונים, מגיבים אחרת מאשר אם היית במצב אחר. לפעמים מה שהיא היתה עושה התאים לי, לפעמים לא... לא יודעת איך הייתי מגיבה לזה עכשיו. אבל העובדה היא שיש בזה משהו.....

כן, גם אני האמנתי בזה כי עובדה

היא לא נגעה בי, רק הקרינה חום וזה השפיעה עלי, ואני אדם מה זה ביקורתי וסקפטי.. מדהים.. ניב

למעלה