הי למה לא מדברים??

הי למה לא מדברים??

תגידו למה אתם לא עונים על הודעות???? תגידו איך היה צוות הוואי ובידור במסיבת סיום????? לוטם

הם היו חרא ../images/Emo68.gif

פליצות, כמו שזובּור נוהג להגיד. ואני שמחה שהתפוצצו לך הנימים בידיים

yoavoren

New member
אם אתם שואלים אותי

מה שהרס לי את הקורס זה לא הרס לי רק עקב שני ארועים אלה הוא לא היה מושלם אלא רק כיף בטירוף זה המסיבת סיום כביכול של הקורס הייתה מסיבת סיום של מורן והיום האחרון שפשוט זרקו אותנו ככה וראיתי את המפקדת שלי נאבקת על נפשה למצוא מימיות וליבי התעצב

gita16

New member
שולטים

צוות הווי ובידור שולטים, כאילו, לוטם, צא מהשאנטיזם שלך! והמסיבת סיום הייתה ממש מאאאגניבה............

ג נ ד י

New member
הייתם גדולים!

אני אישית חושבת שכולם שם, בעיקר מורן, צריכים להצטרף לדומינו גרוס! אני בהחלט נהנתי...

shira mor

New member
כאילו די

זאת גנית כמו שכבר הזכרתי גנדי= גנית פינטו וזאת בתתתתתתתת, אבל אולי בגלל שהיא לא אומרת את זה אלא אני אתם לא מאמינים אבל אני יודעת אני זאת שהדביקה לה את הכינוי הזה אחרי שמישהו קרא לה ככה מישהו חמוד מאוד אוהבת שירה

ג נ ד י

New member
למי שזה עדיין לא ברור לו- אני גנית!

אוקיי- הבנתי שיש בעייה אם זיהוי השם גנדי, אז הסיפור הוא שבקורס משצים שעבר אני ושירה היכרנו איזה ארגנטינטאי בקריית מוריה בשם מקס, עכשיו מקס הוא לא סתם בחור הוא המאהב הלטיני המושלם לכל בחורה שמרגישה פיק ברכיים ליד ריקי מרטין, בכל מקרה שרק הכרנו הוא התחיל לקרוא לי גנדי כי משום מה היתה לו בעיה עם השם גנית, אז למי שלא הבין אני גנית פינטו מקבוצה 7...קאפיש?

shira mor

New member
בובה לה זה קוסטה ריקה

מה שהוא טרח להסביר ולהזכיר הרבה פעמים שהוא לא ארגנטינאי ושהוא לא מארגנטינה אלא מקוסטה ריקה בדרום אמריקה והוא לא המאהב המושלם לכל אחת אל תתחילי לנדב את הבחור שלי שומעת ואני שזוכרת כל מילה שהוא אמר בערך מסיבות שאת כבר יודעת יודעת שלמעשה לא הייתה לו בעיה עם שמך אלא לך בעית שמיעה כי כשאמרת לו קוראים לי גנית והוא חזר על שמך את חשבת שהוא אמר דנית ואז אמרת לא גנית והוא אמר כן אני יודע כמו |גנדי| חה חה חה איזה מצחיק הוא (לא ממש) קיצר גנית יחוצפנית הלכת לעשות כלים חחחח ואמרת שתתקשרי אח"כ ולא התקשרת פגעת בי קשות אבל אני עדיין אוהבת אותך אין מה לעשות אני קשורה אלייך בחבלי הטמטום שלנו תתקשרי כי אני מתה לדבר איתך בעצם אני כבר אתקשר אוהבת ומתגעגעת שירה

באמת הייתם גדולים

לוטם, (וחבריו) הטקס סיום בהחלט היה מממממממממממממממממממממממממממממממממממשששששששששששששש מצחיק! מזמן לא צחקתי כל כך הרבה. וגם המדריכים היו מצחיקים....... בהחלט היה נחמד ....... יש לכם עתתתתתתתתתיד!

gita16

New member
מה איתי?............ לי אתה לא אומר

לי אתה לא אומר תודה, הא? טוב לוטם.... יופי............

למעלה