הי לכם

הי לכם

מה המצב? אל תתנו לפיגועים הזוועתיים האלו להשפיע עליעם. יש לי סיפור לספר (שקשר באומנות...) ובקשה. אז הסיפור: היום היה מועד הגשת פרויקט גמר באומנות (יצירה) וידי שלי עשה את הפרויקט הכי יפה שאני יכולה לדמיין לעצמי: האמת היא שהרעיון יותר יפה מהביצוע... הנושא: האדם והמכונה. הוא לקח ציורים של אנשים מפורסמים כמו האיש המושלם של דה וינצ´י ואצבע האלוהים ועשה אותם כמו רובטים.. אז ממש ממש התלההבתי ורציתי לשמוע את דעתכם על הנושא. אולי ניקח את הנושא בתור פרויקט שלנו? נחשוב על זה... והבקשה: כשקראתי את ההודעה על קלימט נזכרתי בקלינט איסווד ואני ממש מחפשת יצירות שלו אז אם משהו יודע ובא לו... בי לילה טוב יש לי לגמור להכין את התיק עבודות שלי- תאחלו לי בהצלחה אני לא יודעת אם אני אספיק להיות פה הרבה עד הבחינה ביום ה´ ואם אני לא אתפוצץ (בכל זאת ירושליים) אז אני אשוב בסופשבוע...

יעלוש!! חס וחלילה!!

לא תתפוצצי ולא כלום ויהיה בסדר. אני מאחלת לך המון בהצלחה בבחינה וכבר מחכה לשמוע מה קורה. לגבי פרויקט של אדם ומכונה - אולי תשלחי לי מסר ותסבירי לי על מה חשבת בדיוק? אשמח לשמוע ממך. ביי אפרת

היי- שבתי

כרגע הודיעו לי שעברתי את השלב האומנותי של המבחנים... אז מחר אני נוסעת שוב לירושליים עד סוף השבוע.. יש לי מבחן התאמה לחיי פנימיה- תאחלו לי בהצלחה סליחה שלא הגעתי אתמול אבל- חשבתי עליכם המפגש הבא- בצפון... שבוע הבא אני אהיה יותר פעילה בפורום

למעלה