הי לכם

B e l l e

New member
הי לכם

אני דווקא גרה בארץ אבל יש לי ידיד ממש טוב ברומא ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות בקשר לקשר שלכם עם האנשים בארץ- עם מי שמרתם על קשר? איך אתם שומרים על קשר (מייל, אי סי קיו, טלפון) וכל פרט נוסף שתרצו לנדב על הקשר עם הארץ יוכל להועיל לי...

Flying Camel

New member
שלום לך בייבז....

אני שי מלונדון...תאמיני או לא אבל כבר חמש וחצי שנים אני פה ושומר על קשר כל-כך חזק עם החברים בארץ, כל הזמן מתכתבים ב sms וב icq והמון טלפונים.... אני לא מבין איך עברתי כמעט שש שנים בלעדיהם, בקיצור... כשיש אהבות אין דאגות... ושבאמת הקשר חשוב הוא לא מתנתק סתם כי עברתי... וזה היה ברור שאני הולך לתקופה מסויימת אז זה לא שעזבתי והתחלתי במקום אחר... תשמרי על הקשר אם ועם האנשים החשובים... אני גם כל חיי חייתי במושב שזה משפחה גדולה...אז כמו שאני לא ישכח משפחה גם הם לא שכחו אותי..רק נהיה יותר ויותר קשה בגלל געגועים אבל מחר נשארו רק 34 ימי תקווה וזהוווו אני ממשיך את חיי ... הצלחה עם הקשר בייבז...

belle

(יש שיר ממש יפה שקוראים לו belle
) כמו ששי אמר, יש איי סי קיו, יש אימיילים, טלפונים, SMS וכו'. אני שמרתי על קשר עם הרבה אנשים כי עם חברים טובים הקשר יישאר לא משנה מה.

justnoa

New member
ולא לזלזל

בשיטת הדואר הישנה... זה גם נחמד למרות שכל מה שכותבים שם אתה כבר יודע מהאי סי קיו והאי מיילים והכל.. אבל זה כייף לשמור אותם ולכתוב דבקרים כאלה שלא משתנים כל הזמן

למעלה