הי לכם אנשים!

• פותח הנושא slish
  • פורסם בתאריך

slish

New member
הי לכם אנשים! ../images/Emo24.gif

מה המצב? אני רואה שבאמת יבש פה קצת היום (חזרתי עכשיו ואין כ"כ הרבה הודעות) היה לי יום עמוס ! (ובכלל הרבה לחץ בימים האחרונים) ומצטער עדי שעדיין לא כתבתי לך...
ושעדיין לא כתבתי על החלק של המלון (במפגש שהיה ביום חמישי) אני מבטיח כמה שיותר מהר ! אני זז לישון אני עייף... אם אני לא ארדם או משהו כזה... אז אני אכתוב קצת מתנצל שוב מראש... סילחו לי אנשים כי חטאתי... (ולא כתבתי - חרוז..) אוהב אתכם... דרך אגב יכול להיות שאני ארקוד את YOU ROCK MY WORLD בהופעה של סוף שנה של סטודיו שאני בקשר איתו אם זה יצא לפועל ויהיה תיכנון מעניין אני אודיע לכם! מי שירצה שיבוא זה אמור להיות ב 14/06-02 אם אני לא טועה בתאריך... באולם "היכל" בפתח-תיקווה אבל שוב זה לא בטוח! אם כן אני אפרסם ואודיע MJ ISRAEL FAN CLUB

eranmc

New member
אתה רקדן?

ואיפה ה MJ בלה בלה? אני באיזה עוד מועדון אחד של מייקל יראלי.

הוא אמר לך שהוא הולך לישון!

מה אתה לא יודע לקרוא?! תן לבן אדם לישון!
לילה טוף רואי...

dancing machine

New member
שלוווווםםםםםם!

שלום אנשים! איזה כיף שאתם פה משעמם לי!!! הייתי עכשיו בספיידרמן, אחלה סרט, אל תחכו לדי וי די- הוא נראה לי טוב רק בקולנוע
תספרו משהו! I love Michael!!!

slish

New member
איזה חלום מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!

לערן... אני רוקד ב"דאנס-סיטי" בהרצליה אצל חבר טוב שלי "עומר שטייר המדהים" אני ועומר למדנו ביחד שנתיים אצל מורה מדהים מאנגליה וכשהו עזב אני לקחתי הפסקה של 3-4 שנים בערך ועומר המשיך להתאמן הרבה שעות כל יום בבית... והוא נהיה ת-ו-ת-ח!!! והיום אני לומד אצלו בהרצליה זה HIP _ HOP (אבל הכי מקצועי שיש!!! "לוקינג, פופינג, ברייקים, למי שמכיר...") *אין אף אחד חוץ מעומר (ובקרוב אני - מקווה... שיודע ומלמד את הסיגנון הזה בארץ) הוא לימד גם בסטודיו B שלוש שנים אבל הוא עזב שם ופתח את דאנס-סיטי בהרצליה כמו שהבנתם אני תלמיד לשעבר של סיגי ניסן קצת אתי פולישוק ועם שרית אביצור *למדתי שנה אחת קלסי אצל מורה מדהימה - מבוגרת-ליגה א! מרים קופמן הלהקות שלה מופיעות בגרמניה ובאירופה רקדתי בכל מיני שטויות... ארוויזיון (ב99) עם דנה אינטרנשיונל תוכניות למניהם ציונות 2002 (שידרו לפני שבוע וחצי בטלויזיה - אמרתי למי שרוצה לראות) *זה באמת חלטורות! אני כנראה ירקוד את YRMW (בהופעת סוף שנה של הסטודיו של שרית אביצור) אבל עדיין לא קיבלתי אישור שכן... כי זה לא בטוח כי יש 24 ריקודים של הסטודיו... *אם אני ארקוד זו אמורה להיות הפתעה לשרית אביצור - היא לא יודעת מזה.. בעלה צריך להחזיר לי תשובה אם כן או לא מייקל למדתי לבד ומהטלויזיה מ-92 (הסיגנון "מייקל ג´קסון" הוא פיתח ויש לו את הסיגנון הכי מדהים בעולם! אני אישית מרגיש בשמיים כשאני מופיע ורוקד את הסיגנון שלו!! א-י-ן כ-מ-ו-הו!!!!!!! מ-ל-ך!!!!!!) כמו שכתבתי הלכתי לישון והשארתי את INVICIBLE (אני בד"כ לא נרדם עם מוסיקה... גם לא של מייקל אני אוהב לנמנם עם מייקל או MTV ואז לכבות את המערכת או הטלויזיה ורק אז לישון..) וחלמתי שאני טס לניו-יורק יחד עם מורן (המקסימה מהמפגש... היא סיפרה שהיא נוסעת ב06/07 עוד פחות משלושה ימים... לניו-יורק להפגנה נגד סוני ומייקל יהיה שם... תהני!!! ותחזרי אלינו בשלום!! אוהבים אותך!!! מחכים לסיפורים!!! וד"ש למייקל מכל "חברי המועדון MJ ISRAEL!!!) ועד שתיסעי באמת את מוזמנת לשמוע מה היה לי ולך בניו- יורק אתמול... אז ככה.. נחתנו ב05:30 בבקר... אני ואת פגשנו 3 מעריצים מניו - יורק שאת מכירה.. והם ושהם מסכימים שנתארח אצלם! הם היו 2 בנות ובן הכרנו אותם והם הסיעו אותנו אליהם הביתה ארגנו מהר את כל הדברים בחדר... לקחנו מצלמה, פוסטרים ויצאנו הגענו למלון שהוא התארח.. היו שם מאות מעריצים ואז קלטת אותו (מייקל) יוצא מיצאה אחרת של המבנה מהר נסענו בספייד אחריו.. והוא הלך לנאום באיזה שהוא מקום ולא נתנו לנו להיכנס וכשהוא יצא נילחמנו עם השומרים שהקיפו אותו אני נפלתי ומורן נגשה אליו והתחילה לדבר איתו ואז שמעתי אותה קוראת לי: רואי? איפה אתה? אנחנו מחכים לך שניסע... התחלתי ללכת לכיוון שלו (בשוק טוטאלי!!!!) ואמרתי לו: היי וחיבקתי אותו הוא היה מדהים!!! הוא לבש חולצה אדומה ומכנס שחור (כמו הרבה פעמים) ושאלנו אותו כל מיני שאלות ושאם אפשר לבוא איתו לנוור-לנד? הוא אמר שנוור -לנד בשיפוצים אבל שאפשר בפעם אחרת דיברנו איתו על 11 בספטמבר... והצענו את עזרתנו ב"רפאו את הילדים" והוא שמח (היו לו כתמי פיגמנטים שחורים על העור בידיים) הוא היה מ-ד-ה-י-ם!!!!!! וח-מ-ו-ד!!!! וחבל שזה חלום!!!! בהצלחה מורן! אולי זה יקרה לך בגירסת יחיד כשתסעי! (הלוואי!!!!!!!!!!!!!) -ותודה לכל מי שהתאמץ וקרא את זה_ זה ארוך- MJ ISRAEL FAN CLUB

dancing machine

New member
וואו אתה רקדן!!!!!! :))))

גם אני רוקדת......... הלוואי ואני אגיע לרמה של ה"חלטורות" שלך!!!! עומר במקרה מלמד ברייק-דאנסינג באזור סוקולוב [ או בסוקולוב ] בהרצליה????

slish

New member
נכון! אבל זה "דאנס-סיטי! בסוקולוב ה

הרצליה לערן- אתה גר בבאר שבע? נכון? יכולתי להמליץ לך על הרצליה! (בעיקר) או סטודיו B אבל זה יהיה רחוק לך... SORRY

slish

New member
דניאלה!!

תבואי להרצליה אחלה סטודיו!!!!!!! וקומבינציות מדהימות שעומר כותב!!!!!! הוא כתב ריקוד מ-ד-י-ם לYRMW (לא למדתי אותו כי לא יכולתי לבוא באותו בזמן... אבל זה היה ריקוד מממממממ-דדדד-הההה-ייייי-םםםםםם =מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!) ובהצלחה!!!!!!!!!!!!!! אני שוב בהפסקה מהריקודים.. כי יש לי לחץ בתיפאורות (אני עוזר תיפאורן= תיכנון, עיצוב, וביצוע של תיפאורות ומקטים =דגמים)

אם כבר מדברים על רקדנים אז....

אני ההיתי מופיע בכול הארץ כמו מייקל גקסון! מגיל 13 -עד 18. והופעתי בכול מקום אפשרי כולל קהל שבא במיוחד בשבילי!!! אבל כול זה כבר מאחורי

מממ...

ריקוד זה לא הקטע שלי. אני יותר בקטע של שירה
אז אמ... אפשר לארגן משהו, פחע!

למעלה