הי לכולן

ענבל251

New member
הי לכולן

ביום ה20 לחודש בטא 520 היום בטא 5520 זה יכול להיות תאומים איך אפשר לדעת האם עכשיו כבר יש שק הריון? האם משהי קבלה שמירת הריון בחודשים הראשונים שלאחר טיפולי IVF? ואם כן איך? אני עדיין בתמיכה של קרינון האם להמשיך ועד מתי? בנות מקווה לעזרה... ומאושרת עד השמיים מקווה בשביל כולכן ותופסת לכן אצבעות

../images/Emo49.gif

ענבל המון מזל טוב היו לי תחושות טובות לגבייך (אין לי הסבר למה) פשוט קראתי את ההודעות שלך "ונגעת" בי אז רציתי מאוד שיצליח לך. למרות שהייתי בחופשה באילת, באמת חשבתי מה איתך. עכשיו אני מאחלת לך רק אושר תנוחי הרבה ותיתפנקי שוב מזל טוב ענקי לך ולכל משפחתך

פּוֹנְג

New member
מזל טוב, אבל זו שאלה לפורום הריון

כמו שאת אולי יודעת בפורום פוריות אין שמירת הריון.

Otisco 12

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

מזל טוב ענבל, חתיכת בטא...מקווה שלא תזדקקי לשמירה, ושהתשעה חודשים הקרובים יעברו בקלילות. לא מבינה בתמיכות, הכי טוב באמת לקפוץ לפורום העגול אפילו אם זה קצת מפחיד בהתחלה
. שיהיה המון בהצלחה

תשאלי בפורום הריון לאחר טיפולים../images/Emo12.gif

בכל מקרה המון מזל טוב (ואולי כפול שניים?!?)

עינת ב6

New member
ענבל../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

קודם כל ולפני הכל המון המון מזל טוב!!!
לגבי שק ההריון - אני חושבת שאפשר לראות אותו מעל בטא 1000
וכל השאר יקירתי, קדימה לשאול את הפורום העגול!!!
שיהיה המון בהצלחה
ותשעה חודשים עגולים
ותקינים!

ענבל251

New member
תודה לכולן

רציתי לפזר לכן אבק של הריון לכולן בתקווה שישמר... ולהגיד לכן שאני מצטערת אם פגעתי במשהי לא ידעתי כי ראיתי פה שרושמים על הבטא ולא התכוונתי לפגוע אז בכל אופן מחזיקה לכולכן אצבעות כיף שיש עם מי לדבר...

מזל טוב

עם ערך של 5520 אפשר כבר לראות שק הריון. לגבי תיאומים או לא אני לא בטוחה שאפשר להסיק. לגבי שמירה - לא יודעת אבל גם לא מבינה למה את רוצה לקבל שמירה אם את לא צריכה.

למעלה