הי לכולן

ענבל251

New member
הי לכולן

רציתי לברר אם אם טיפולי IVF מוכרים ע"י המוסד לביטוח לאומי, לקחתי חופשת מחלה של 3 שבועות והבוס שלי טוען שאני אפנה לבטל"א כדי לקבל משכורת. האם זה מוכר כשמירת הריון או איך בבקשה תעזרו לי? מחכה בקוצר רוח ליום שלישי לתשובת הבטא תחזיקו לי אצבעות. שבת שלום לכולן, ובהצלחה

תחשבי חיובי-כןכןכןכןכןכןכן||

אין לי תשובה לשאלתך אך בקשר לבטא אומרים-יום שלישי פעמיים כי טוב אני מאחלת לך המון הצלחה והלואי שביום שלישי תגרמי לכך שהפורום יקושט קצת בצבעים||| לי אישית זה עושה מאוד טוב ומוכיח שיש הצלחות, וכן כדאי להיכנס כבר לטיפול(אוף כמה אני מחכה) ביום שלישי בעלי טס לעבודה 10 ימים וכל כך לא בא לי להישאר בלעדיו אז אכנס לפורום ואשמח מאאאאאאאאאאוד להחליף את הבכי לצחוק מחזיקה לך 20 אצבעות גם ברגליים-חחחחחחח הלואי הלואי

ענבל251

New member
תודה לך

אני מחזיקה לך גם אצבעות ואם תרגישי לבד ויהיה לך רע אני מקווה שאני אוכל לעשות לך טוב על הלב.

זה נחשב כחופשת מחלה

ומגיע לך לקבל את הימים האלה כל עוד יש לך ימי מחלה צבורים. עפ"י החוק, מגיע למטופלת פריון לנוח בכל טיפול עד 16 יום, מקסימום 4 טיפולים בשנה. כמובן שאי אפשר לקחת את הכל על חשבון ימי מחלה כי אין לאף אחת מאיתנו כל כך הרבה, אבל גם לא צריך לנוח בכל טיפול 16 יום אז זה מסתדר.

למעלה