הי לכולן

לולבי

New member
הי לכולן../images/Emo39.gif

הי לכולן!! חזרתי אתמול מחופשה, והיא היתה כמו שחופשה צריכה להיות כיף ג ד ו ל!!! רק שהתגעגעתי קצת לחברה החדשה שלי... האם הפונדקאית המיועדת.... כבר יצרתי איתה קשר אתמול, והכל מתקדם...יופי....רק פשוט לאט... וכמובן התגעגעתי לפורום....באמת... ניסיתי להתעדכן בפורום ו... דניאל@זר היקרה!!!
קשה
...קשה מאוד...אבל... אם היגעת עד כאן, אז, ז י כ ר י, את קרוצה מהחומר החזק.
ועוד אליך וזכור, תמיד תמיד יש חצי כוס מלאה, תתרכזי בחצי המלא...
אני שולחת אליך המון אנרגיות חיוביות... חיבוקים
...המון בריאות... לדעתי פעלת נכון שחזרת לעבודה, אצלי זה תמיד עוזר לחזור ולעמוד על שני רגליים. יישר כח
בנות אני אחזור לפורום מקווה לבשורות... הו, צפיתי ה"מבט" והבנתי למה לא התגעגעתי:1.ההחלטה ה"מטומטמת" על חוק הפונדקאות לרווקות... הכל פוליטיקה..
2.נבחרי המדינה ש"נקיים" מפעילות פלילית...או פעילות "חסרות טעם רע"...וגם בעצם "חוסכים" המון כסף .. 3.ההתראות על המלחמה שקרבה...
מפחיד....מה דעתכן?????????? טוב, ביי בנתיים... לולבי
נ.ב. יש לי כל הזמן ניתוקים האינטרנט, אולי בגלל מזג האויר
, אני מקווה אצליח בשידור...

בוקר טוב לולבי

שמחה לשמוע שנהנית בחופשה ובעיקר שהקשר ביניכן מתקדם יפה, זה מאד חשוב. תודה על העידוד והאנרגיות
אני בהחלט מנסה להתרכז בחצי הכוס המלאה. והמלצת היום שלי - לא לראות חדשות

מירבי*

New member
היי לולבי, ברוכה השבה../images/Emo24.gif

יופי שנהנית,ועוד יותר יופי שהתגעגעת לפונדי, זה נפלא שככה את מרגישה.. מקווה שתתקדמו לכיוונים הנכונים ומאחלת לכם שזה יקרה מהר ובשמחה
יום נפלא ו..באמת כדאי להימנע מלראות חדשות, ראיתי הבוקר בערוץ 2 תדרוך של פיקוד העורף, חיילות חינניות הסבירו להורים מודאגים איך להלביש לקטנטנים מסכות..אמא´לה..לא מצליחה לחשוב שיגיע הרגע ונצטרך באמת להשתמש בזה..

למעלה