הי לכולן!

הי לכולן!../images/Emo23.gif

איך אתם מתקדמים??? מירבי איך את מרגישה , איך הפונדקאית שלך מרגישה? את עוד מתרגשת או שחזרת למציאות??? אני מתקדמת לאט לאט, באמצע בירורים וארגונים. מצאתי פונדקאית מקסימה, אנחנו מסתדרות נהדר ואני מחכה לתןצאות הבדיקות שלה. אני רוצה לעודד את מי שמחפשת פונדקאית פירסמתי מודעה בעיתון מקומי והגיעו אלי המון פניות ועד היום מגיעות, זה לא כל כך קשה למצוא פונדקאית, זה החלטה קשה אבל יש נשים מקסימות שמוכנות לעשות את זה. אני מתעניינת איפה כדאי לעבור את הטיפולים , כרגע אני מטופלת בבלינסון ( ד"ר פנקס )ביחידה לIVF ואין לי מושג אם כדאי לעבור משם ואם יש מקומות יותר טובים???

מירבי*

New member
הדברים שכתבת פה קים חשובים מאוד

ואני מאמינה שבהחלט יתנו עידוד לזוגות שמחפשים פונדקאיות. לגבי היחידה שבה תעברי את הטיפולים, חשוב לבחור ביחידה שכבר ביצעה כמה הליכי פונדקאות,וצריך לקחת בחשבון את הקירבה של בי"ח למקום המגורים שלך ושל הפונדקאית זה מאוד מקל כשבי"ח קרוב ולא צריך לנסוע בבקרים הרבה זמן. אצלנו הכל ממש בסדר..גם אנחנו וגם הפונדקאית מרגישים טוב מאוד..שמחים ובעיקר מצפים לאולטרסאונד הבא... בהצלחה קים יקרה..אני מאוד שמחה שאתם מתקדמים..
מירבי*

מירבי*

New member
לא קים, לא מכירה את ד"ר פנקס ולא

את היחידה בבלינסון, אני מטופלת באסף הרופא ומאוד מאוד מרוצה. מירבי*

לגבי בלינסון

לפי מה שהבנתי מפרופ´ פיש (מנהל המחלקה) יש להם נסיון רב עם פונדקאות (אם אני לא טועה - 10 זוגות זה המספר שזכור לי). דיברתי עם מישהי שהפונדקאית שלה צריכה ללדת בחודש הקרוב והיא היתה מאד מרוצה מהטיפול של בלינסון (ומההצלחה כמובן). את ד"ר פנקס אני מכירה לא מתחום הפונדקאות אלא מהטיפולים ואני יכולה להגיד לך שהוא אדם מקסים, נעים ועדין ורופא מקצועי - מומלץ ! שיהיה בהצלחה !

למעלה